Ilyen elkapás tényleg nincs

2014. április 12., 18:49 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Az NFL-szezonig még öt hónap van, de szerencsére közben javában megy az arénafutball szezon Amerikában, onnan érkezett most ez a zseniális elkapás.

A péntek esti mérkőzésen a Georgia Fire wide receivere, Johnny Lester úgy szedett le egy touchdown-passzt azt endzone-ban, hogy közben háttal kirepült a pályáról, eltűnt a palánk mögött. Az arénafutball szabályai szerint touchdownt ért az elkapás, Lesternek meg nem lett semmi baja, azon kívül, hogy csapata végül 71-34-re bukta el a Columbus Liosn elleni meccset. 

 

Szexuális zaklatással vádolják az NFL-sztárt

2014. április 10., 19:57 Módosítva: 2015.05.04 01:37
12

Több amerikai lap is beszámolt arról csütörtökön, hogy az NFL egyik legismertebb arcát, a huszonhat éves Colin Kaepernicket szexuális zaklatással vádolják. 

teljes bejegyzés

Meskó Zoltán újabb NFL-csapatnál?

2014. április 9., 20:35 Módosítva: 2015.05.04 01:42
23

A magyar származású NFL-punter, Meskó Zoltán a Washington Redskinsnél van próbajátékon, számolt be a hírről több amerikai forrás szerda hajnalban. 

teljes bejegyzés

Bűnbandáktól rettegnek az NFL-klubok

2014. március 31., 18:14 Módosítva: 2015.05.04 02:08
4

A Philadelphia Eagles a napokban kirúgta egyik legjobb játékosát, DeSean Jacksont, miután az elkapóról olyanokról lehetett hallani, hogy egy utcai bűnbandával ápol kapcsolatot. A gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez ügye óta az NFL-csapatok kifejezetten figyelnek az ilyen veszélyekre, és a jelek szerint nem szívbajosok a sztárokat is elküldeni.

A hivatalos indoklás az volt, hogy nem elégedettek Jackson hozzáállásával, többször volt gond vele, és ezt a vezetőedző Chip Kelly is nehezményezte.

teljes bejegyzés

Jönnek az NFL-szabályváltozások

2014. március 28., 13:58 Módosítva: 2015.05.04 02:14
8

Az NFL-nek nem sikerült lenyomnia az igazán vitatott szabálymódosítási javaslatokat a klubtulajdonosok torkán, jelen állás szerint csak néhány kisebb változtatás várható a következő szezonban. 

teljes bejegyzés

Mibe halt bele a 19 éves tengerészgyalogos amerikaifutballista?

2014. március 26., 12:52 Módosítva: 2015.05.04 02:16
5

Helyi idő szerint kedd délután elhunyt a Navy amerikai-focicsapatának 19 éves futójátékosa, Will McKamey, aki még a szombati edzésen esett össze, majd a kórházba szállítás után kómába került.

teljes bejegyzés

Edzésen esett össze, kómában van az amerikaifocista

2014. március 24., 20:43 Módosítva: 2015.05.04 02:21

Will McKamey, az amerikai egyetemi bajnokságban (NCAA) szereplő Navy Midshipmen (a tengerészgyalogság akadémiájának csapata) játékosa még szombaton esett össze a csapat edzésén, ahonnan azonnal egy baltimore-i kórházba kellett szállítani, hogy eltávolítsanak egy vérrögöt az agyából.

teljes bejegyzés

Családi összejövetelen késelték meg a balhés NFL-játékost

2014. március 24., 13:07 Módosítva: 2015.05.04 02:21

Otthonából, a vasárnapi családi összejövetelről, szúrt sebbel szállították kórházba az NFL-es Mike Williamst.

teljes bejegyzés

Ezzel idegelik ki az NFL-rajongókat jövőre

2014. március 20., 15:48 Módosítva: 2015.04.29 17:01

kickoff.jpg

Az NFL szabályaiért felelős bizottság az eddigiek mellé tizenhárom új szabályváltozatási ötletet néz meg alaposabban a közeljövőben, erről a jövő héten szavaznak majd a klubtulajdonosok.

A legnagyobb felzúdulást persze az keltette, hogy a 40 yardos vonalra hoznák előre a kickoffokat, a mostani 35 yardos vonalról, ahova egyébként pár éve vitték előre a 30 yardosról, mondván nagy a sérülésveszély a visszahordásoknál. Ha így halad tovább a dolog, akkor lassan visszahordások se lesznek, a jobb rúgók simán kibombázzák majd a pályáról a labdát. Költöznének az extra pontok is, a 25 yardos vonalról lehetne lőni őket. 

Nem lenne hosszabbítás a szezon előtti meccseken, enélkül megvagyunk, a kapufákat pedig 5 yarddal magasabbra nyújtanák, így könnyebben meg lehet ítélni, bent volt-e egy mezőnygól kísérlet.

Van egy olyan kezdeményezés is, hogy az edzők challengelhetnék a personal foulokat, erről egyébként már korábban is szó volt, valószínűleg át is fog menni, Goodell komisszár is azt mondta, így a legbiztosabb, hogy nem tévednek a pályán. A nézők számára nagy öröm lehet az a javaslat is, hogy a vezetőedzők tulajdonképpen bármit visszanézethetnének a bírókkal, az a magyarázat, hogy a fontosabb playeknél minden rendben legyen, ezt egyébként a New England Patriots kezdeményezte.

A visszanézésekkor a bírók a központi bírói bizottsággal is kapcsolatban állhatnak, hogy egészen biztosan a megfelelő döntést hozzák, azaz még több, hosszabb szünet, több reklámidő.

A teljes listát egyébként itt lehet átfutni.

Befejezem, amíg normális ember vagyok

2014. március 10., 21:50 Módosítva: 2015.05.04 02:54
57

A korábbi Super Bowl-győztes amerikaifutballista, Rashard Mendenhall huszonhat évesen vonul vissza a profi sporttól, nem szeretné fizikai roncsként leélni az életét. 

Ha azt kérdezik tőlem az emberek, miért fejezem be huszonhat évesen, azt mondom nekik, élveztem azt az időt, amíg profi sportoló lehettem, de a továbbiakban nem szeretném kockára tenni az egészségemet csak azért, hogy másokat szórakoztassak. Az életem hátralévő részére gondolok, normális minőségben szeretném leélni. Örülök annak, hogy olyan jó érzéssel fejezem be a játékot, mint amikor elkezdtem.

Nyilatkozta Mendenhall, aki hozzátette, jó lesz szabadon élnie, miközben nem kell egy várost vagy egy klubot képviselnie. A futójátékost hat éve draftolták az első körben, a Pittsburgh Steelersszel Super Bowlt nyert, majd a múlt szezonban az Arizona Cardinals játékosa volt. Még a Steelersnél kétszer is ezer futott yard fölött teljesítette idényét, de két éve súlyosan megsérült a térde.

Mendenhall visszavonulása az újabb fejezete annak az évek óta húzódó történetnek, ami a liga és a játékosok között bonyolódik. Az egész ügy Junior Seau két évvel ezelőtti öngyilkossága után kapott nagy figyelmet, a korábbi népszerű védőt visszavonulása után fejfájás és álmatlanság gyötörte, gyógyszerfüggő lett. 

Családja és az orvosok szerint Seau-nál a pályafutása során összeszedett agyrázkódások szerepet játszhattak abban, hogy ilyen súlyos állapotba került. Azóta több ezer volt játékos indított pert a liga ellen, mert szerintük az NFL nem tájékoztatta őket a sérülések kockázatáról. Januárban már közel volt a megállapodás, de az ügy bírója visszadobta az előzetes tervet. 

Az ügy nyilvánossága és a ma már mindenki számára világos - főleg - fejsérülésveszélyek miatt többen döntenek úgy, hogy inkább nem kockáztatják egészségüket.  A múlt idény közben a denveri falember, John Moffitt jelentette be huszonhét évesen, hogy abbahagyja a játékot, mert elvesztette az amerikaifutball iránti lelkesedését, és az épségét sem akarta kockára tenni. „Nincs szükségem a Super Bowl-élményre sem, remek stadionokban nagy játékosok ellen pályára léptem, ennyi éppen elég volt” - indokolt akkor. 

Mégis mit művel a Super Bowl-győztes?

2014. március 5., 09:20 Módosítva: 2015.05.05 00:03
11

A Russell Wilson NFL-irányító által vezetett Seattle Seahawks lemosta a pályáról az esélyesebbnek tartott Denver Broncost a Super Bowlban, egy hónappal a nagy győzelem után a quarterback már egy másik csapatnál, a Texas Rangers baseballklubnál jelentkezett játékra. 

teljes bejegyzés

Senki sem szereti Jim Harbaugh-t, és akkor mi van?

2014. március 4., 12:21 Módosítva: 2015.04.29 17:01

A hírek szerint eléggé megfagyóban van a levegő Jim Harbaugh,a San Francisco 49ersszel tavaly a Super Bowlba jutott vezetőedző körül. Harbaugh, aki 2013-ban a Baltimore Ravens ellen vesztette el a nagydöntőt, egy kíméletlenül izgalmas meccs során, pár napja azzal került az amerikai sportújságok címlapjára, hogy a Cleveland Browns, az NFL legendásan lúzer csapata több első körös draft picket is ajánlott a Frisco vezetőségének érte. A legújabb pletykák szerint nem alaptalanok az elcseréléséről szóló pletykák, hiszen a nehéz ember hírében álló edző újabban már nagyon nehezen jön ki mind a főnökeivel, mind a rábízott játékosokkal. 

Harbaugh persze nem mostanában lett ilyen, már a Stanford Universityn, ahol többek közt a mostani Colts-irányító, Andrew Luck formálódott a kezei közt, kellemetlen ember hírében állt, a frusztrációja mögött azonban ebben az esetben komoly anyagi kérdések állnak. Az edzőnek ugyanis két év van hátra az ötéves szerződéséből, amely keretében huszonötmillió dollárt keres, vagyis ötmilliót évente. Ehhez képest az eddigi években mindannyiszor a rájátszásba, egyszer pedig a Super Bowlba rugdosta a 49erst, és a hasonló teljesítményt elérő edzők közt ez a pénz bizony kevés. Harbaugh szerződésmódosítást akar: nemrégiben kijelentette, hogy tízmillió dollárt szeretne kapni évente, ez pedig rögvest a legjobban fizetett NFL-edzők közé repítené őt. 

harbaugh49ers.jpg

A 49ershez közel álló források szerint a helyzet annyira elmérgesedett Jim Harbaugh és a general manager Trent Baalke, illetve a csapatelnök Paraag Marathe közt, hogy nem is nagyon állnak szóba egymással, ráadásul az edző autoriter, ámbár kétségkívül eredményes vezetési stílusa további feszültségeket generált. Harbaugh és Baalke közt ugyanis állandó viták zajlottak a csapat játékoskeretével kapcsolatban. Az edző például bejelentette, hogy a csapat hosszú távú szerződést fog adni Donte Whitnernek, Phil Dawsonnak és Dashon Goldsonnak, amit aztán Baalke megfúrt. Ugyanakkor a menedzser többször is azt nyilatkozta, hogy a balhés linebacker, Aldon Smith kevesebbet fog játszani, illetve felfüggesztést is meglebegtetett - ehhez képest Harbaugh szinte minden egyes snap erejéig a pályára küldte a játékost.

A fentiek alapján azt gondolhatnánk, hogy Harbaugh ha a front office támogatását nem is bírja, a játékosokét viszont igen, ámde a Frisco öltözői pletykái szerint ez koránt sincs így. Hogy a háttérben mi zajlik, azt csak az edző és a játékosok tudják, de a kevésbé szemfüleseknek is feltűnhetett, hogy a tavalyi alapszakasz végén a 49ers játékosait és Harbaugh-t nagyon ritkán lehetett együtt látni a mérkőzések előtti lelkesítő rituálék alatt, illetve a győzelmek ünneplésekor.

Az amerikai NFL-szakértők szerint tehát minden jel arra mutat, hogy Harbaugh szekerének rúdja kifelé áll a Friscótól, de nem feltétlenül kell attól félni, hogy az excentrikus edző már a következő szezonban egy másik csapatnál fog dolgozni, hiszen amíg a 49ers ilyen jó szezonokat fut, addig Harbaugh pozíciója többé-kevésbé szilárdnak tűnik. Azonban ezek után, ismerve az NFL-csapatok türelmetlenségét a vesztes edzőkkel kapcsolatban, elég egy rosszul sikerült szezon, hogy a San Francisco 49ers új edzőt keressen, hiszen egy ilyen szituációban egyértelműen Jim Harbaugh lesz a bűnbak. 

 

23 óra zárka, 1 óra bilincs az NFL-esnek

2014. február 28., 07:12 Módosítva: 2015.05.05 00:22
5

A gyilkossággal vádolt amerikaifutballista, Aaron Hernandez a napokban összeverte egyik rabtársát, ezért most súlyos büntetést kapott a Bristol County-i börtönben, ahol peréig őrzik. 

A New England Patriots korábbi játékosát az eddigieknél is jobban elkülönítik a többi rabtól, napi huszonhárom órát tölt majd egy magánzárkában a következő harminc napban, az ételt is odaviszik majd a börtönőrök. Arra az egy órára, amikor elhagyhatja a cellát, kezét-lábát megbilincselik, és a őrök csak láncon vezethetik

Hernandez azután ment neki egy másik rabnak, hogy az többször beszólt neki. Az ügyben nyilatkozó seriff szerint a korábbi NFL-es csúnyán elverte a másik férfit, akinek megbilincselve nem volt esélye visszavágni. Az ügyben vizsgálat indult a börtönben. 

A huszonnégy éves sportolót szerdán még be is perelték egy 2012-es kettős gyillkosság áldozatainak családtagjai, a rendőrség nemrég hozta kapcsolatba Hernandezt ezzel a bűnténnyel. Az állítólag Hernandez által meggyilkolt Odin Llyod tudhatott arról, hogy az amerikaifutballista ott volt a kettős gyilkosságnál. Ezen veszhettek össze azon az éjszakán, amikor Lloydot lelőtték az NFL-es otthonának közelében.  

Ha Hernandezt bűnösnek találják a hamarosan kezdődő per végén, akkor élete végéig börtönben marad. 

Összeverte rabtársát az NFL-es Hernandez

2014. február 26., 10:32 Módosítva: 2015.05.06 00:00
49

Még el sem kezdődött a gyilkossággal vádolt NFL-es, Aaron Hernandez pere, de a börtönélethez máris alkalmazkodott, megvolt az első komolyabb balhéja.  

A huszonnégy éves volt Patriots-játékos az egyik rabtársával balhézott össze, amit Bristol megye seriffje is megerősített. Hernandeztől ez már csak azért is bravúr, mert hírneve miatt a nap nagy részét a többiektől elkülönítve tölti, de engedélyeztek neki egy rövid sétát, ekkor esett neki egy férfinak, akivel korábban összeveszett. 

A seriff szerint Hernandez nagyon megverte a rabtársát, de ennél többet nem lehet tudni. Az ügyben vizsgálatot indítottak a börtönben. 

Az egykori tight end tavaly június óta van előzetesben, egyik ismerőse, Odin Lloyd meggyilkolása miatt. Azóta egy 2012-es kettős gyilkossággal is kapcsolatba hozták, a két ügy között lehet kapcsolat, állítólag Lloyd tudott arról, hogy Hernandez ott volt a két évvel ezelőtti bűnténynél. A rendőrök azt gyanítják, hogy 2012-ben is az amerikaifutballista lőtte le az áldozatokat. 

Isten szólt, menjen haza az NFL-válogatóról

2014. február 24., 19:56 Módosítva: 2015.05.06 00:05
14

Az NFL-draft előtt minden évben megrendezik az egyetemi játékosok szintfelmérőjét, a combine-t, a profi csapatok itt mérik fel az amerikaifutballisták erejét, képességeit.

A San Diego State Aztecs futójátékosa, Adam Muema innen utazott haza a hétvégén, miután üzenetet kapott, neki már megvan a csapata, nem kell aggódnia. 

A fiatal játékos azt nyilatkozta, isten üzente meg neki, ha kihagyja a szintfelmérőt, akkor a Super Bowl-győztes Seattle Seahawks játékosa lesz hamarosan. „Az az álmom, hogy ott legyek amerikaifutballista. Ha isten ezt akarja, nem tévedhetek" - idézi a UT San Diego a mélyen vallásos huszonegy éves játékos. Az NFL-csapatok elfogadták a döntését. 

teljes bejegyzés

Nézettségi rekordot döntött a Super Bowl

2014. február 4., 11:21 Módosítva: 2015.05.06 01:25
1

Minden idők legnézettebb tévéműsora lett az Egyesült Államokban a vasárnapi Super Bowl, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője. A Nielsen adatai szerint a közvetítésbe 111,5 millióan kapcsolódtak be. Az eddigi nézettségi rekordot a két évvel ezelőtti New York Giants-New England Patriots Super Bowl tartotta 111,3 millió nézővel. Az amerikai nézettségi örökranglista első öt helyén egyébként az elmúlt öt NFL-döntő áll. A New Jersey állambeli East Rutherfordban található MetLife Stadionban vasárnap rendezett 48. Super Bowlon a Seattle Seahawks simán, 43-8-ra győzte le a Denver Broncos együttesét, s ezzel története során először hódította el a bajnoknak járó Vince Lombardi-trófeát.

Őrület volt Seattle-ben a Super Bowl után

2014. február 3., 18:55 Módosítva: 2015.05.06 01:25
44

Tomboltak a seattle-iek hétfő hajnalban, miután a helyi NFL-klub, a Seahawks története első bajnoki címét szerezte a Denver Broncos ellen a Super Bowlban. 

teljes bejegyzés

Áttáncolt mindenkin, övé a meccs pontja

2014. február 3., 10:02 Módosítva: 2015.05.06 01:26
28

A Seattle Sehawks 43-8-ra győzte le a Denver Broncost a hétfő hajnali Super Bowlban. A meccs legzseniálisabb tocuhdownját Jermaine Kearse szerezte. A 23 éves elkapó látványos teljesítménye alakította 36-0-ra meccs állását.

teljes bejegyzés

A Seattle megalázta Manningéket a Super Bowlon

2014. február 3., 04:21 Módosítva: 2018.02.08 09:54
121

A legjobb védelemmel rendelkező Seahawks szétszedte a Denver Broncost, harmincöt ponttal nyerték meg az NFL-döntőt. A vége 43-8-as kiütés lett. 

teljes bejegyzés

Kifosztják a nézőket a Super Bowlon

2014. február 2., 23:00 Módosítva: 2015.05.06 01:31
369

Ájuldoznak a nézők a stadionnál. Elmarad az ítéletidő. Manning már most nyert. Rögtön indul az év egyik legnagyobb sporteseménye.

Óvodás védelemmel Super Bowlt nyerni?

2014. február 2., 22:57 Módosítva: 2015.05.06 01:46
2

Az elmúlt 25 éven belül mindössze a harmadszor találkozik az NFL legjobb támadósora a legjobb védelemmel a Super Bowlban. 1991-ben és 2003-ban is a jobb védelemmel bíró csapat nyert, a minden rekordot megdöntő Peyton Manning vezette Broncos azonban megtörné ezt a sort vasárnap a Seattle ellen. Mivel nagyon ritka, hogy a két legerősebb egység álljon egymással szemben a döntőben, megnézzük, mitől is olyan jók valójában.

teljes bejegyzés

Szuperhatalmak esnek egymásnak

2014. február 2., 22:57 Módosítva: 2015.05.06 01:46
33

Szuperhatalmak összecsapásaként harangozzák be Amerikában az idei Super Bowlt, ahol összejött a tökéletes párosítás. A legjobb támadójátékú csapat a legjobban védekezővel meccsel, ráadásul az alapszakasz-kiemelések alapján az alapszakaszban az első és a második kiemelt találkozik a döntőben, ilyen se gyakran történik az NFL-ben. 

teljes bejegyzés

3 perc alatt megérti, mi az amerikaifutball

2014. február 2., 18:40 Módosítva: 2015.04.29 17:01

A legtöbben évente egyszer hajlandók megnézni egy amerikaifutball-meccset, ez általában a Super Bowl. Nekik tökéletes gyorstalpaló az a közel háromperces videó, amit a BAFTA-díjas Fraser Davidson dobott össze. Szórakoztató, látványos, minimális angoltudás azért nem árt. 

Kisváros így még nem lett világhírű

2014. február 2., 15:52 Módosítva: 2015.05.06 02:06
92

A Nebraska állambeli négyszázezres amerikai város, Omaha hamarosan kultikus turistacélpont lehet, és mindezt az amerikaifutball egyik legnagyobb sztárjának, Peyton Manningnek köszönheti. Pedig Super Bowl-döntőt játszó irányító sosem élt Omahában, semmi köze a helyhez. 


Nagyobb térképre váltás

teljes bejegyzés

Rekordáron a rekordhideg Super Bowl

2014. február 1., 23:42 Módosítva: 2015.05.06 01:50
504
superbowl2014infograph
Fotó: Index

Itt a legőrültebb Super Bowl-szurkolás

2014. február 1., 11:04 Módosítva: 2015.05.06 01:50
209

Az Egyesült Államok nyugati partján csütörtök éjjel tetőzött a Super Bowl-mánia, a csapatért szorító repülőgépgyártó-vállalat őrült módját választotta, hogy kiálljon a Seattle Seahawks mellett. 

teljes bejegyzés

Super Bowl: fehér por okozott riadalmat

2014. január 31., 20:03 Módosítva: 2015.05.06 01:46
2

Ismeretlen fehér port találtak három hotelben is a Super Bowl helyszínének közelében, írja a CNN. A New Jersey hatóságok hat levélben találták az anyagot. A veszélyes anyagokat vizsgáló szakértők és a tűzszerészek is kiérkeztek, de végül megállapították, hogy nem veszélyesek a porok.


New Yorkban a hatóságok vizsgálták annak a levélnek a tartalmát is, amit a volt polgármester Rudy Giuliani irodájába küldtek, de az is veszélytelennek bizonyult.

Jön egy meccs, és mindenki elveri a pénzét

2014. január 31., 07:59 Módosítva: 2015.05.06 02:07
130

Floyd Mayweather állítólag 10 millió dollárt tett fel a Super Bowlra, a többi amerikait sem kell félteni, egyik sporteseményre sem fogadnak annyit, mint az NFL-döntőre. 

teljes bejegyzés

Ti nyerni akartok a döntőben?

2014. január 29., 12:27 Módosítva: 2015.04.29 17:01

medianap.jpg

A hét közepén megtartották az ilyenkor szokásos médianapot a Super Bowl előtt, itt az akkreditált sajtóból gyakorlatilag boldog-boldogtalan kérdezhetett, először a Seahawkstól. Nagyjából hatezren kaptak akkreditációt világszerte, meg is lett az eredménye.   

A legnagyszerűbb kérdést a Denver Broncos linebackere, Shaun Phillips kapta, azt kérdezte tőle valaki, kötelező-e a győzelem a Super Bowlban? Erre mi lehet mondani? Nem? Philips nem is nagyon tudott mit reagálni, adott egy sablonválaszt, "nekem minden meccsen kötelező a győzelem".

A denveri Danny Trevathannál már egy egészen más jellegű kérdésnél szakadt el a cérna, egy újságíró azt tudakolta, Andy Reidet vagy Mark Manginót nézné meg inkább tangában. Nem volt hajlandó válaszolni. Szóba került még később Justin Bieber, meg az is, hogy ki fingik a legbüdösebbet az öltözőben, és a médiát amúgy nem különösebben szívlelő Marshawn Lynchet is sikerült szóra bírni. Nem is akármilyen interjú készült vele Deion Sanders révén, azok után, hogy nemrég ötvenezer dolláros büntetést kapott az NFL-től, mert nem áll szóba az újságírókkal. 

- Mi az, ami leginkább tetszik a Super Bowllal kapcsolatban?
- Az egész élmény, hogy itt lehetek.
- Meglepett valami?
- Az, hogy itt lehetek, nagy dolog.
- Valóban óriási.
- Igen, az.
- Erről álmodtál.
- Igen, erről, és most itt van.

Lynch hat perc után keresett egy csendes sarkot, ott húzta ki a médianap további részét, az NFL elégedett volt viselkedésével. 

Jerry Rice csapata nyerte a Pro Bowl-gálát

2014. január 27., 12:11 Módosítva: 2015.05.06 02:18
1

Jerry Rice együttese egy ponttal legyőzte Deion Sanders csapatát a profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star-mérkőzésén, az úgynevezett Pro Bowlon. A tradíciókhoz híven egy héttel a Super Bowl előtt tartott gálamérkőzést ezúttal is Honolulun rendezték. Ezúttal nem hagyományos csapatok játszottak egymással, mivel a két főcsoport válogatottjai helyett ezúttal két Hall of Fame-játékos, Rice és Sanders állíthatott össze egy-egy csapatot. A meccs nem a szokásos könnyed, sokpontos játékot hozta. A védelmek ezúttal keményen helyálltak, összesen nyolc labdaszerzést produkáltak.

A meccset 22-21-re nyerte Rice csapata úgy, hogy másfél perccel a vége előtt még 21-14-es hátrányban volt, ám egy touchdownnal majd egy extra kétpontos játékkal fordított. A tavalyi Pro Bowlon a Nemzeti konferencia (NFC) csapata 62-35-re verte az Amerikai konferencia (AFC) válogatottját.