Valér
4 °C
8 °C

Szexhirdetéssel rondított a világcsúcsba

2013.09.30. 14:41

A kenyai Wilson Kipsang óriási rekordot (2:03:23) futott a Berlin Marathonon, 15 másodpercet javított a korábbi világcsúcson, de egy bunkó, prostituáltakat reklámozó férfi lehajrázta a célban, így még ünnepelni sem tudott rendesen.

A futballmérkőzéseken mindig találni őrülteket, akik beszöknek a játéktérre, hogy kiéljék szereplési vágyukat, a nagy futóversenyeket eddig megkímélték, – ugyan ki lenne képes akár csak százmétereket futni a kamerák által mutatott élbollyal – , és remélhetőleg a berlini provokatőr sem csinál divatot.

A német férfi biztosra ment, alig húsz méterrel a cél előtt mászott át a kordonon, és szakította át a célszalagot Kipsang előtt. A jobb érzésű hírügynökségek és tévétársaságok azonban kiretusálták  A versenyrendezők azonnal átadták a férfit a rendőrségnek, aki már egy Hannover-meccsen is reklámozta saját weboldalát.

A férfi eleve női rajtszámmal futott, a verseny honlapja alapján Britta Schönfelderként nevezett be, és a Runners from Mars (Futók a Marsról) klub tagja. Valószínűleg a versenyen a hajrát leszámítva egy métert sem futott, mert egyetlen ellenőrző ponton sem haladt át.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft