Árpád
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Holtan találtak rá az eltűnt atlétanőre

2015.11.17. 11:04

Ahogy azt sejteni lehet, holtan találtak rá a 31 éves fehérorosz atlétanőre, Julija Balkinára, aki október 28-án tűnt el. Három héttel ezelőtt nem tért haza lakására, és kocsijára is elhagyatva találtak rá.

Tíz napja 300 ember kezdte el keresni, végül Minszk mellett egy erdős részen, fóliába csavarva találták meg a holttestét.

A rendőrség közölte, hogy már le is tartóztatott egy gyanúsítottat, akit Dimitri V.-ként neveztek meg, korábbi atléta, Balkina korábbi barátja volt. Sokak szerint elég zavaros volt a kapcsolatuk. A férfi árvaként nőtt fel, korábban sportolt, majd kőművesként és festőként dolgozott.

Így került kapcsolatba Balkinával is, akinél lakásfelújítást végzett. Mindketten egy sikertelen házasság után találtak egymásra, de a rengeteg féltékenység tönkre tette a kapcsolatukat.

Balkina 100 és 200 méteren volt Fehéroroszország bajnoka, részt vett a londoni olimpián, a 4x100 méteres váltó tagjaként. 2013-ban doppinggal bukott le és büntetését letöltve, idén júliusban tért vissza a versenyzéshez. A La Gazzetta dello Sport azt írja, Balkina a 14. olyan sportoló, aki részt vett a londoni olimpián és már nincs az élők sorában.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport