Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Márton Anita egy dobással két győzelmet szerzett

2017.02.18. 15:53

Márton Anita idei legjobb eredményével, 18,97 méterrel győzött súlylökésben a birminghami fedett pályás atlétikai versenyen, írja az MTI.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az olimpiai bronzérmes, fedett pályán Eb-győztes, vb-második sportoló kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, négyszer is 18 méter fölé lökte a súlygolyót.

A birminghami verseny a nemzetközi szövetség (IAAF) öt állomásból álló, World Indoor Tour-jának befejező versenye volt. Háromszor rendeztek súlylökést, Márton Anita korábban egy arany- és egy ezüstérmet nyert, így a szám összetett pontversenyét az élen zárta.

Egyéni csúcsok a fedettpályás ob-n

Kazi Tamás 3:40.05 perces egyéni csúccsal győzött 1500 méteren a fedettpályás atlétikai országos bajnokság szombati napján.

A BOK csarnokban zajló ob-n Kazi 11 másodpercet vert rá a második helyen célba érkező Kiss Gergőre. Jó formáját jelzi, hogy most a kedden futott egyéni legjobbját javította tovább, a március 3. és 5. között sorra kerülő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokság szintjét már korábban teljesítette.

A sprinttávokon a férfiaknál Sipos János 6.71 másodperccel szintén egyéni csúcsot futott, míg Nguyen Anasztázia 7.42 másodperccel idei legjobbját érte el.