Vilma
-4 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng

Usain Bolt nem adja fel

2018.05.30. 15:36

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter nem adja fel álmát, hogy profi futballista legyen, ennek érdekében jelenleg a norvég élvonalban szereplő Stromsgödsetnél edz.

A tavaly visszavonult világcsúcstartó jamaicai sprinter helyi lapok tudósítása szerint az Oslótól 40 kilométerre dél-nyugatra fekvő város csapatánál a szerda reggeli tréningen vett részt, és bízik benne, hogy a klub U19-es csapata elleni barátságos mérkőzésen pályára léphet.

"Azon vagyok, hogy minél jobb legyek, a lehető legkeményebben dolgozom, szeretnék minél többet játszani. Talán lesz majd olyan klub, ami ad nekem egy esélyt" - mondta a futólegenda.

A Stromsgödset sportigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Bolt a 9.58-as számú mezt kapta, utalva a 100 méteres világcsúcsára. Hozzátette, a sztár valószínűleg pályára léphet majd egy mérkőzésen, hogy megmutassa, mit tud.

Jostein Flo beszélt arról is, hogy játékosaiknak nem szóltak előre Bolt érkezéséről.

"Annyit mondtunk nekik, hogy egy nagyon gyors játékos jön el hozzánk ma próbajátékra, aztán nyílt az ajtó és belépett Bolt. Sokkolta őket, nem hittek a szemüknek" - írta le Flo a futballisták találkozását a sprinterrel.

Usain Bolt - aki elkötelezett futballrajongó és kedvenc csapata a Manchester United - márciusban a Borussia Dortmundnál tréningezett. (MTI)