Nyerjen VIP-jegyet minden idők legnagyobb magyarországi bokszgálájára!

2000.06.15. 07:07
Június 23-án Kovács István ökölvívő és nemzeti hős az Üllői úti stadionban verekszik meg Steve ,,Robbo" Robinsonnal az EBU profi ökölvívőszervezet Európa-bajnoki címéért.
Az Index laza játék keretében kisorsol egy hetvenezer forint értékű VIP-jegyet a meccsre. A VIP-jeggyel Ön közvetlen közelről élvezheti majd, full audiovizuális élmény formájában dolbiszörrand a rettentő pofonokat, amelyek csúcspontján, mintegy hab a tortán Kovács Kokó István próbálja elhódítani Steve Robinson Európa-bajnoki címét. (Előmeccsként Arthur Grigorjan verekszik Kalocsai Zoltánnal a WBO könnyűsúlyú világbajnoki övéért.)

A hetven rugós VIP-jegyet megnyerő szerencsés falatozhat majd a VIP-fogadáson lazacos szendvicset, hideg bélszíneket meg mindent, a jegy korlátlan smúzolási lehetőséget biztosít a hazai poltikai és gazdaségi élet prominenseivel, el lehet intézni gyereknek egyetemi felvételt, építési engedélyt, miegymást. VIP-hitel viszont nem jár.

Tréfás vetélkedőnkön regisztrált felhasználóink (fórumos regisztrációk érvényesek!) vehetnek részt. A VIP-jegy elnyeréséhez egy kérdőívet kell kitöltenie. A nyertest szerdáig e-mailben értesítjük.

A kérdőív

Ha még nem regisztrálta magát kattintson ide.

További információk Kokó meccséről az honlapján