Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kokó nem lesz a Fidesz reklámembere

2002.01.21. 14:14
Kovács István az idén szeretne már Eb-címmérkőzést játszani, 1-2 éven belül pedig a világbajnoki címért kell öklöznie, hiszen ő sem lesz már fiatalabb. A későbbiekre vonatkozóan Kokó elárulta, bízik benne, hogy étterme már a tavasz vége előtt megnyílik. Kokó kijelentette: előbb lesz a Fradi jobbszélsője, mint a Fidesz reklámembere.
Kovács Istvánt, eddigi egyetlen ökölvívó profi világbajnokunkat tavaly júniusban az argentin Julio Pablo Chacón fosztotta meg világbajnoki övétől. Az elmúlt hétvégén a dél-amerikai is közel járt hozzá, hogy az ő derekáról is levarázsolják a pehelysúly legjobbjának járó trófeát. A kolumbiai Victor Polóval vívott ütközete után két pontozó 114:113 és 115:112 arányban Chacónt, egy pedig 114:113-mal a kihívót látta jobbnak.

Kokó szerint azonban ez nem jelenti azt, hogy komoly esélye lett volna Polónak a világbajnoki címre, hiszen annál az egy pontozónál elég jelentős fölénnyel nyert Chacón, és a profi bokszban egyébként is inkább a védőt "segítik".

Kokó még 1-2 évet ad magának a profik között

Arra a kérdésre, hogy mikor csaphat össze a magyar ökölvívó Chacónnal, elmondta: -"Mindketten más irányba indultunk el, és csak annyi a közös bennünk, hogy mindketten Hammedet vagy Barrérát szeretnénk "elkapni". Arra, hogy egy ilyen fajsúlyú összecsapáson mikor öklözhet Kokó, szerinte legalább fél évet, de inkább egy évet kell várni.

"Azonban egy-két felhozó meccs után, idén már Európa-bajnoki címmeccset kell játszanom, nem várhatok az idők végezetéig, hiszen én sem leszek fiatalabb, jó esetben még 1-2 évem lehet a profik között" - tette hozzá.

Nem lesz a Fidesz reklámembere

A napokban felrepült, hogy atlantai olimpiai bajnokunk a Fidesz reklámkampányában is részt vesz. "Ez egy hatalmas pletyka"- tette hozzá, - "ennek annyi a valóságtartalma, mint hogy én leszek a Fradi jobbszélsője."

Tavasztól már étteremtulajdonos

Annak azonban már sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a tavasszal megnyílik Kokó étterme. "Ezt sokáig próbáltuk titokban tartani, ám Magyarországon ez nehezen megy" - mondta mosolyogva - "A nevet még titok fedi, azt azonban már nem, hogy az egykori New York bagel helyén, az Arany János utcai metrómegállóval szemben lesz."

Az Universum bokszolója bízik benne, hogy a munkálatok hamarosan befejeződnek, és már a tavasz vége előtt ki tudnak nyitni. "Ennek azért is örülnék, mert a hely egy teraszos, amolyan kiülős étterem lesz. Egy elegáns, ám áraiban a középosztályt megcélozó helyet szeretnék" - fűzte hozzá Kovács.