Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kokó médiakarrierre készül

2002.05.06. 12:05
Április 20-án lépett hivatalosan utoljára a kötelek közé Kovács "Kokó" István. Az azóta eltelt időben, étterme megnyitása, egyéb üzleti ügyeinek intézése tölti ki napjait. A sportot mára már csak a tenisz és a foci jelenti életében. A távolabbi jövővel kapcsolatban kifejtette: a média - ezen belül is a televíziózás - igen közel áll a szívéhez.
Kovács István sajnálja Erdei Zsoltot, az Universumnál kialakult problémák miatt, de biztos benne, hogy a hosszúra nyúló kihagyás nem okoz törést "Madár" pályafutásában. (Mint ismert, Erdeinek évi nyolc mérkőzést garantált szerződésében az Universum ám a Kirch médiacsoport bukása miatt legközelebb augusztusban léphet csak ringbe.) Kokó véleménye szerint ez leginkább anyagilag érinti kedvezőtlenül barátját.

Profi világbajnokunk addig is igyekszik a lelket tartani Erdeiben, de a bokszhoz mára már csak ennyi kapcsolat fűzi. Április 20-i búcsúmeccse óta mindössze egyszer végzett olyan értékű edzésmunkát, mint az elmúlt tizenöt évben szinte naponta. Most már csak a tenisz és a foci jelenti a sportot számára.

Étterem és tévé

Napjai egyébként mostanában rohangálással és ügyintézéssel telnek, hiszen jövő hónap elején szeretné megnyitni éttermét. A "Boksz-utca" mediterrán jellegű hely lenne, benne számtalan relikviával, és a Forma-1 szerelmeseinek meglepetésekkel.

Arra a kérdésre, hogy az RTL Klubon induló új vetélkedő műsorvezetőjét is benne találhatjuk, csak a politikából jól ismert válasszal felelt: Ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja. Azt azonban hozzátette, komoly ambíciói vannak a média területén.

Nem lesz több búcsúmeccs

Azon belül is inkább a televíziózás számíthat nagyobb érdeklődésre, és szeretné, ha ez nem csak a boksz-közvetítésekben merülne ki. Cáfolta ugyanakkor azt a felvetést, miszerint Magyarországon is tervez búcsúmeccset. "Ezt - csak úgy, mint jó pár dolgot pályafutásom során - újságírók találták ki. Én egyszer és mindenkorra befejeztem a pályafutásom április 20-án Gdanskban" - mondta atlantai olimpiai bajnokunk.