Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erdei: Most vagyok a legjobb erőben

2002.09.18. 15:25
Október 4-én nyílik Debrecenben a Főnix csarnok, ami a Budapest Aréna decemberi megnyitásáig az ország legnagyobb sportcsarnoka lesz. Másnap pedig már jelentős sportesemény színhelye lesz a hajdúsági főváros, hiszen itt vívja első címmeccsét a WBO kisvilágbajnoki címéért Erdei Zsolt, az Universum profi ökölvívója.
Ismétli magát a történelem, hiszen Kovács Istvánnak is Magyarországon volt az első címmérkőzése, és most Erdei Zsolt is hazánkban lép a kötelek közé a kisvilágbajnoki cím elhódításáért - mondta Dámosy Zsolt a címmeccs kapcsán tartott sajtótájékoztatón. Dámosy szerint Budapesten jelenleg nincs ilyen jelentős sportesemény lebonyolítására alkalmas hely, ezért esett a választásuk Debrecenre.

Erdei Zsolt
Erdei Zsolt úgy érzi nem akadt meg a felkészülése attól, hogy elvállalta ezt a címmeccset. "Madár" elmondása szerint még soha nem volt olyan kirobbanó erőben, mint most. Nagy előre lépésként könyveli el, hogy védekezési hibáit is sikerült kijavítania, így optimistán tekint az ütközet elé.

Várható ellenfeléről, a kilenc évvel idősebb Jim Murrayról úgy vélekedett, hogy kellemetlenül bokszoló ellenfél, ám elég lassú. Azonban ahogy Kokó is mondta: Meg kell oldani ezt a Murray nevű problémát is.

A meccs előreláthatólag tizenkét menetig tart, és Erdeinek ez lesz az első tizenkét menetes összecsapása. A bevonuló zenéjéről még nem mondott semmit, azonban az öltözékén jelentős változás lesz, hiszen az eddigi Zsolt felirat helyett ezúttal "Madár" szerepel a nadrágján.

Erdei szerint "ezt itthon jobban értik".