Klicsko sokkot kapott Los Angelesben

2003.05.26. 10:57
Vitalij Klicsko, az eddig egyetlen vereséget szenvedő profi bokszoló, Los Angelesben váratlanul egy utcai bandaháborúban találta magát. A nehézsúlyú bokszoló szédült és remegett.
Az eddig veretlen amerikai Cedric Bowsell elleni június 21-i Los Angeles-i mérkőzésére készül Vitalij Klicsko. A nehézsúlyú profi ökölvívó klasszis élete egyik legnehezebb mérkőzésére számít, de élete legnehezebb pillanatain csütörtökön jutott túl.

Véres aszfalt, hullák

Az idősebbik Klicskó éppen a Sdunek mesterrel való edzésére tartott, amikor az utcán egy hatalmas bandaháború utáni pillanatokba csöppent. A Bild információi szerint legalább öt hullát láthatott. "Az aszfalt véres volt, az emberek élettelenek. Szédültem és remegett a lábam" - mondta utólag a 32 győztes meccse mellett mindössze egyszer - az amerikai Byrd ellen sérülése miatt - veszítő Klicsko.

"Hirtelen nem is értettem mi történt"

"Hirtelen nem is értettem mi történt, amikor rádöbbentem, hogy egy bandaháború véres jeleneteit láttam, a pulzusom még erősebben megszaladt" - magyarázta. De miután lenyugodott, azért elkezdte edzését a Staples Centerbeli fellépésére.