Klicsko Siófokon szörfözik

2003.07.10. 12:56
Kovács István budapesti éttermében, majd a Balatonon tett villámlátogatást Vitalij Klicsko. Az ukrán nehézsúlyú bokszoló sérülései már nem látszanak, szeptembertől pedig már a Lewis elleni decemberi visszavágóra készül.
Egykori csapattársa, Kovács István meghívsára szerda este érkezett meg Budapestre az ukrán bokszoló, Vitalij Klicsko. Kokó az éttermébe invitálta a Lewis elleni meccsen vitatott körülmények között vereséget szenvedő barátját, akinek a meccs után hatvan öltéssel kellett összevarrni sebeit.

Klicsko: újra világbajnok leszek

Az idősebbik Klicsko-fivér arcán már nem látszanak a sérülés nyomai, és mint az RTL Klub Delelő című műsorában elárulta, biztosra veszi, hogy december hatodikán újra megmérkőzhet Lennox Lewis-szal. Egyúttal arra is ígéretet tett, hogy ezúttal nem a korábbi eredmény születik, és újra világbajnok lesz.

Mint elmondta, a meccs alatt és utána sem érzett fájdalmat, mert sok adrenalint kapott. Klicsko utalt arra is, hogy már szeptemberben el fogja kezdeni a felkészülést a visszavágóra.

Vlagyimir nem jöhetett

Az ukrán bunyós pénteken már hazautazik Kijevbe, hogy a feleségével együtt induljon vakációra. Így csütörtökön Siófokra utazott, hogy a Balatonon hobbijának, a szörfözésnek hódolhasson.

Az eredeti tervek szerint Vitalij öccse, Vlagyimir Klicsko is eljött volna Magyarországra, őt azonban a német Universum vezetése nem engedte el.