Klicsko várandós akar lenni

2003.08.13. 10:47
A "kis" Klicsko milliomos, híres mégis leginkább azt próbálná ki, milyen lehet állapotos nőnek lenni.
Vlagyimir Klicsko még március 8-án szenvedett kiütéses vereséget a dél-afrikai Corrie Sanderstől, minek következtében elveszítette a Boksz Világszervezet (WBO) világbajnoki címét. Azóta nem lépett ringbe hivatalos meccsen. Legközelebb az argentin Fabio Eduardo Moli ellen lép kötelek közé augusztus 30-án Münchenben.

A felkészülés mellett úgy tűnik "okos" megnyilvánulásokra is van ideje. "A férfinak csak egy kicsit kell csinosabbnak lennie a majomnál, s akkor már rendben van" - mondta a Woman című női lapnak adott interjújában, a hamburgi Universum nehézsúlyú ökölvívó-klasszisa.

A 27 éves ukrán öklöző - mint a fenti kijelentésből kitűnik - nem sokat foglalkozik a külsejével, s mint egy kérdésre válaszolva elmondta: ha lehetőséget kapna arra, hogy plasztikai műtétet végezzenek rajta, az "utalványt" inkább átadná egy hölgynek.

"Nem akarom megsérteni a gyengébbik nem képviselőit, de úgy gondolom, számukra sokkal fontosabb a szépség" - tette hozzá. A 40 győzelemmel és két vereséggel bíró Klicsko azt is elárulta, hogy ha 24 óráig nő lehetne, akkor leginkább azt próbálná ki, milyen várandósnak lenni. "Biztosan fantasztikus érezni, hogy egy új élet növekszik benned" - mondta.