Chacón: Kiütöm Csonttörőt

2004.10.26. 11:30
Kovács István egykori legyőzője megígérte, kiüti Nagy "Csonttörő" Jánost. Az argentin bokszolóban minden bizonnyal nagy a bosszúvágy, hiszen éppen egy éve vitatható körülmények között maradt alul a Felix-Promotion öklözőjével szemben.
Éppen egy éve, október 25-én Nagy Csonttörő János technikai kiütéssel verte az argentin Julio Pablo Chacónt. A Boksz Világszervezet (WBO) és a Boksz Világszövetség (WBA) magyar kisvilágbajnoka vitatott körülmények között - mélyütéssel - technikai k.o.-val nyert, ám a mérkőzés eredményét végül nem vették figyelembe a világranglisták összeállításánál.

A felek még akkor megegyeztek egy visszavágóban. Mostanra az is biztossá vált, hogy a december 18-ai csatának Nagy szülővárosa Győr ad otthont. Chacón, aki 2001-ben Kovács István legyőzésével lett a pehelysúly világbajnoka, előbb november közepén hazájában vív felhozó mérkőzést, majd azt követően jön ismét Magyarországra.

A profibox.hu internetes szaklap szerint Chacón az elmúlt egy évben két mérkőzést nyert, majd pontozásos vereséget szenvedett egy amerikaitól a WBO nagypehelysúlyú világbajnoki övért folytatott csatában.

Ennek ellenére biztos sikerében:"Ezen a mérkőzésen nem lesz szükség a pontozókra. Üzenem a Felix-Promotion vezetőjének, hogy azt a pénzt tegye félre, mert szüksége lesz Csonttörő kezelésére. Ki fogom ütni! Mindegy, hogy melyik menetben, de biztos, hogy az én kezemet fogják magasba emelni december 18-án!" - mondta magabiztosan.

Az est folyamán összesen több mint 10 pár mérkőzik meg és a szervezők tervei szerint még két címmérkőzés lesz majd látható a fentiekben említett meccsen kívül.