Kovács és Nagy is kiütéssel nyert, a bomba nem robbant

2006.02.18. 23:55
Kovács "Vipera" Attila a negyedik menetben technikai KO-val védte EBA nagyváltósúlyú Európa-bajnoki övét, míg Nagy "Hóhér" József a 10. menetben aratott ugyanilyen sikert.

A Felix-Promotion Tapolcán rendezett bokszgáláján a két legnagyobb névnek számító ökölvívó egyaránt idő előtt fejezte be meccsét.

Kovács simán verte a "kocsmai bunyóst"

Kovács a kocsmai bunyó minden elemét bemutató Ahmed Mustafa ellen lépett ringbe, és bár ellenfele többször is a könyökét használta, vagy egyszerűen fellökte a magyar bunyóst, nem tudta azt kizökkenteni.

Az első percektől "Vipera" akarata érvényesült, és miközben Mustafát már többszöri fejelés után már a leléptetés fenyegette, a negyedik menet első percének végén egy bal horog és egy jobb egyenes után a földre küldte egyiptomi riválisát, minek következtében Jose Martinez vezetőbíró véget vetett az akkorra már egyoldalú küzdelemnek.

Moreno 10. menetig bírta Nagy rohamát

Nagy "Hóhér" József eddigi talán legkeményebb ellenfelével találkozott Pierre Moreno személyében. A francia öklöző végig partiban volt, a magyar bokszolóval szemben, több szép kombinációt is bemutetott.

Ez azonban nem zavarta meg "Hóhért", aki a tőle megszokott, stílusban, folyamatos támadás alatt tartotta Morenot. Ez végül a 10. menetben hozta meg a gyümölcsét, amikor előbb egy testre mért ütéssel padlóra került a gall, majd miután ebből felállt, egy sorozás végén edzője bedopta a törölközőt, megmentve őt egy esetleges kiütéstől.

Ismét kacsa volt a bomba
Úgy tűnik minden évben van egy bombariadó a Felix-Promotion rendezvényein. Tavaly májuban a Pakson rendezett gálán kellett kiüríteni a sportcsarnokot Csábi Bettina címvédése után, de szerencsére csak vaklárma volt az eset. A tapolcai gálán nyolc óra előtt nem sokkal telefonált be valaki, hogy bombát helyezett el sportcsarnok tetején. A rendőrség kiürítette a termet, majd átvizsgálta a területet, de szerencsére bombát ezúttal sem talált.