Elmaradhat Csonttörő Las Vegas-i címvédése

2006.02.27. 17:48
A bokszportálok már kész tényként közlik, hogy márciusban nem rendezik meg a Las Vegas-i Barrera-gálát, amelyen Nagy Csonttörő János is ringbe lépne Jorge Barrios ellen. Menedzsere, Rácz Félix egyelőre hivatalosan nem tud a lemondásról.

Úgy tűnik, elmarad a március végi, Las Vegas-i Barrera-gála, amelyen Nagy Csonttörő János, a Boksz Világszervezet (WBO) nagypehelysúlyú világbajnoka címvédő meccset vívott volna az argentin Jorge Barriosszal, értesült a profiboksz.hu.

A gálát azért nem rendezik meg, mert a főmeccset vívó, szintén nagypehesúlyú Marco Antonio Barrerának nem sikerült új ellenfelet találni. Az eredetileg meghívott Jesus Chavez ugyanis nemrég megsérült és fél évet ki kell hagynia. Barrera a Golden Boy Promotion által felajánlott beugrókat, Juan Diazt és Bobby Pacquiaót nem fogadta el, így visszalépett a meccstől.

"Nem kaptunk még hivatalos értesítést arról, hogy elmaradna a gála, így egyelőre nem is foglalkozunk ezzel" - közölte Rácz Félix az Indexszel. A Felix Promotion tulajdonosa, Csonttörő menedzsere az elmúlt napokban egymásnak ellentmondó híreket, kapott, a boxingtalk.com-on az elmaradásról cikkeztek, a fightnews.com-on viszont a lehetséges ellenfeleket sorolták. (Igaz, utóbbi portál hétfőn ugyancsak biztosra vette, hogy nem lesz meccs március 25-én.)

"Ha elmarad Jani meccse, akkor több száz ezer forintos kártérítés illet meg minket, amit mindkét félnek le kellett tennie egy külföldi jogi irodánál" - árulta el Rácz.