Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erdei: helyszín van, ellenfél nincs

2007.10.10. 16:45
Alig másfél hónap múlva védheti meg kilencedszer félnehézsúlyú világbajnoki címét a WBO-nál Erdei Zsolt. Az edzéseket már elkezdte, Drezdában leccs a meccs - csak azt nem tudni, kit kell majd legyőznie.

Erdei Zsolt november 24-én, Drezdában lép ismét a kötelek közé, hogy megvédje félnehézsúlyú világbajnoki címét a Boksz Világszervezetnél (WBO) - jelentette be szerdán német klubja, a hamburgi Universum-Promotion, hozzátéve, hogy az ellenfél még nem ismert.

"Örülök, hogy ismét Németországban bokszolhatok, ráadásul Drezdában még soha nem jártam" - mondta a Madár becenévre hallgató öklöző, aki legutóbb - nyolcadik alkalommal - június 16-án, Budapesten védte meg vb-övét.

Ellenfélként szóba került eddig a kétszer legyőzött Hugo Hernan Garay, de az argentin csak hatodik a WBO-nál. Így a rangsorban kettejük között állók érdektelensége kellene az újabb összecsapáshoz.

A héten jelezte a panamai Tito Mendoza, hogy elmaradt címmeccse miatt Erdeit választaná ellenfélül. Bokszvilágszövetség (WBA) hatodikja azonban a WBO-nál nincs jegyezve.