Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy József a WBF világbajnoka

2008.09.06. 10:10

A betöltetlen címért kiírt meccsen - a monokli.com internetes szaklap beszámolója szerint - sokáig nem úgy tűnt, hogy a magyar bokszoló sikerével zárul a küzdelem, ugyanis a 12 menetesre kiírt összecsapás első felében Nagyra hatszor is számolt a mérkőzésvezető.

A hetedik három percben aztán óriási fordulat következett: a Hóhér-nak becézett hajdúhadházi sportoló leütötte afrikai ellenfelét, aki ugyan ekkor még tudta folytatni a küzdelmet, ám ezután olyan verést kapott, hogy fél perccel később a bíró beszüntette az egyoldalú küzdelmet. Nagy József 21 mérkőzésén 19 győzelmét aratta a profik között.

A WBF öve ezzel ismét magyar kezekbe került, hiszen korábban Hidvégi György volt a szervezet cirkálósúlyú világbajnoka. A makacs sérüléssel bajlódó Matolcsi felépülése után könnyen elképzelhető egy magyar-magyar párharc a címért. (MTI)