Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Haye mindkét Klicskót lefejezte

2009.04.21. 11:37
A júniusi Vlagyimir Klicsko-David Haye világbajnoki nehézsúlyú bokszmeccs első két sajtótájékoztatóján a brit szokás szerint sértegette ellenfelét, Klicsko nagy verést ígért neki.

Június 20-án rendezik az év talán legjobban várt bokszmeccsét, melyen az IBF és WBO nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko bokszol a brit David Haye-jel. A meccset Gelsenkirchenben, a Schalke 60 ezres futballstadionjában rendezik.

A Profiboksz.hu szerint a jegyek fele már elkelt, a hatalmas érdeklődést fokozza Haye hangulatkeltése. A 29 esztendős brit korábban nagy verést ígért mindkét Klicskónak, és egy képmontázson Vlagyimir levágott fejét tartotta a kezében.

A júniusi meccs eddigi két sajtótájékoztatóján még erre is rátett. Hétfőn Londonban elismerte, hogy nem szereti Klicskót és a stílusát, egy rakás szarnak nevezte a világbajnokot. A ringen kívül ugyan úriembernek tartja, de amit a ringben csinál, az gagyi, csak rohangál, mint egy kurva, ezért feltörli vele a padlót.

Klicsko szerint az angolnak a cirkálósúlyban kellett volna maradnia, hiszen ott a WBO, a WBC és a WBA világbajnoka volt. Az őt ért sérelmek miatt és véres verést ígért nagyszájú ellenfelének.

000T TRDV496697

Haye már a hétvégén Németországban is nagyképűen viselkedett, szerinte az ukrántól eddig keveset követeltek, még nem volt komoly ellenfele. Meccsei mindig is untatták, semmi extrát nem tud és nem is nyújt.

A brit mindkét sajtótájékoztatón levette zakóját, és a pólóján már nem csak Vlagyimir, de testvére, Vitalij levágott fejét is a kezében tartotta.

A 33 éves ukrán szemtelen fiatalembernek nevezte kihívóját, megígérte, hogy a ringben majd tiszteletre tanítja. Haye trikóján felháborodott, büntetésből nem az első, hanem a tizenkettedik menetben üti ki az angolt, hogy sokáig élvezhesse, amíg veri.

Az eddigi 23 meccsén 22 győzelmet - közte 21 kiütésest - hozó Haye nem hagyta, hogy az ukráné legyen az utolsó szó. Ő is kiütést, igazi rémálmot ígért ellenfelének, és már most odaszólt Vitalijnak, készüljön, mert ő lesz a következő áldozat.