Vizeletét itta a mexikói bokszoló

2009.09.19. 17:27 Módosítva: 2009.09.19. 18:24
A hétvégi Juan Manuel Marquez-Floyd Mayweather Jr. kisváltósúlyú bokszmeccs előtt a Marquez még rajongóit is sokkolta, amikor egy videón saját vizeletét itta meg. ellenfelét ugyanakkor a pénzhiány motiválja a nagy meccs előtt.
TRWas2589655

Érdekes módját választotta a felkészülésnek Juan Manuel Marquez, aki szombat éjjel csap össze a két év kihagyás után visszatérő Floyd Mayweather Jr.-ral.

A kisváltósúlyú mexikói bokszoló egy videó felvétellel bizonyította, mindenre képes a győzelemért, még saját vizeletét is megissza. A mexikói bunyós el is magyarázza furcsa szokását, ugyanis nem szeretné azokat a vitaminokat veszni hagyni, amik az ürítés alkalmával a vizelettel együtt távoznak.

Marquez egyébként is úgy véli nem csak lelkiekben, de fizikálisan is készen áll a meccsre. Erre szüksége is lesz, mert mint elmondta Mayweathert tartja a legjobbnak, és ha őt legyőzi, akkor ezt már elmondhatja magáról is.

A mexkói bunyós eddigi 55 meccséből mindössze négyszer kapott ki, legutóbb tavaly márciusban a súlycsoport jelenlegi legjobbjától Manny Pacquiaótól. Ez a vereség akkor a világbajnoki övébe került.

A korábbi 39 meccsét megnyerő – 25-öt K.O.-val – amerikai Mayweather szintén nagyra tartja riválisát, és kemény meccsre számít. Tisztában van ellenfele erejével és erősségével, de úgy véli, tudja, mit kell tennie a győzelemért.

A profiboksz.hu beszámolója szerint azonban nem a dicsőség, sokkal inkább a pénz áll Mayweather visszatérése mögött, ugyanis jelentős tartozásai vannak. Még 2007 áprilisában vett fel több mint 400 ezer dolláros kölcsönt, melyet azonban csak 2008 februárjáig törlesztett, így még hátra van 167 ezer dolláros tartozása. Emellett az adóhivatalnak is mintegy 6 millió dollárral tartozik.

Egyes hírek szerint a találkozóért Marquez 2,5 millió dollárt és az HBO tv-től jövő részesedést, összesen kb. 4,5 millió dollárt kap. Mayweather nem fix pénzt, hanem nagyobb százalékot a jegybevételből és a televíziós díjakból, összesen mintegy 15 millió dollárt fog keresni.