A nagyszájú Haye Valujevet is lefejezte

2009.10.16. 23:43 Módosítva: 2009.10.16. 23:45
A brit nehézsúlyú újabb botrányos fotóval sokkol, leendő ellenfele, az orosz Nyikolaj Valujev fejét ütötte le egy képen. Korábban már lefejezte a két Klicskót is, aztán egyikkel sem állt ki.
box250

Még három hét hátra van a november 7-i David Haye-Nyikolaj Valujev nehézsúlyú WBA-világbajnoki bokszmeccsig, de az angol már most is szinte naponta hallat magáról, ezúttal leütötte az orosz címvédő fejét.

Persze nem az életben, csak egy papírmasé figurán, így demonstrálva, erre a ringben is képes lesz (a papír-Valujev is egy fejjel magasabb volt, mit Haye).

Szóban is nekiesett az orosznak, azt mondta, jó lenne, ha leborotválná magáról a szőrt, különben nagyon büdös lesz a ringben a közelharcoknál.

Haye-nek nem ez az első udvariatlan megjegyzése ellenfele felé, korábban nagy ocsmányságnak nevezte, mint aki most jött elő a Gyűrűk Urából. „De hiába nagy és csúnya, én leütöm őt. Soha nem ütötték még meg annyira, mint én fogom”.

Valujevet nem nagyon izgatják ezek a megjegyzések, szerinte Haye csak egy újabb idióta a bokszban, majd a ringben vesz elégtételt rajta. „Haye azt mond rám, amit akar, teljesen hidegen hagy. Ha olyan bátor, majd a ringben mondja el, mit akar.”

Haye egyébként is roppant erős szóban. Előbb Vlagyimir Klicskót fejezte le egy fotómontázson, majd kettejük – végül elmaradt - meccsének sajtótájékoztatóján olyan pólóban jelent meg, melyen mind a két Klicsko feje a kezében volt. Később azonban egyikkel sem állt ki, egyik meccset hátsérülése miatt mondta le, a másikat pedig azért, mert Valujevvel akart bokszolni.

box450

Valujev eddigi 50 meccséből mindössze egyet veszített el, tavalyelőtt Ruszlan Csagajevtől kapott ki. Kihívója 23 meccsén szintén egyszer kapott ki, 22-ből 21-et KO-val nyert meg.