Judit
2 °C
7 °C

Nem orra ütök, csak gyomorra megyek

2010.01.26. 11:01 Módosítva: 2010-01-26 11:01:12
A legjobb magyar öklöző, Erdei Zsolt megbánta, amit egy autóstársának mondott, soha nem ragadtatná el annyira magát, hogy ököllel rendezze nézeteltérését.

A két súlycsoportban – félnehéz, cirkáló - is világbajnoki címet szerzett Erdei Zsolt a keddi Reggeliben bocsánatot kért attól az autóstól, akit még karácsony előtt megfenyegetett.

Elismerte, szabálytalankodott, ő volt a hibás, de rossz napja volt, ezért csúszott ki a száján: „ne mutogass, mert kiszállok és betöröm az orrodat.

„Nyugodjon meg mindenki, nem vagyok ilyen heves vérmérsékletű. Biztosan sokan tapasztalták már, az autóban a jámbor, jólelkű emberek is bátrak lesznek, megvadulnak. Magam is kicsit paprikás hangulatban voltam, ezért viselkedtem így. De nem, ütni nem ütöttem volna. Nem gondoltam komolyan, amit mondtam, nem lennék képes ütésre” – mondta komolyan.

„Egyébként sem törtem volna be az orrát, csak gyomorra megyek” – tette hozzá hatalmas mosollyal.

Erdei nem akarta megvédeni cirkálósúlyban heroikus küzdelemben szerzett övét, ezért el is vették tőle. Most abban bízik, hogy a csőd felé tartó klubja (Universum) még elintéz neki egy címmeccset a WBA argentin bajnokával, Gabriel Campillóval, aki pénteken teszi kockára az övét. Erdei csak világbajnoki meccsen lépne ringbe, múltja, tekintélye alapján ez teljesen jogos. Mérlege hibátlan, mind a harmincegy meccsét megnyerte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?