Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Csötönyi maradt az ökölvívó-szakszövetség elnöke

2010.03.27. 17:22

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) szombaton tartott tisztújító közgyűlésén egyhangú szavazással Csötönyi Sándort választották meg további öt évre a szövetség elnökének.

Az általa javasolt összetételű elnökséget ugyancsak egyhangúlag szavazta meg a közgyűlés - tájékoztatott a MÖSZ. Az elnökség tagjai sorába választották Szabó Sándort és Erdei Zsolt profi világbajnokot.
"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egyhangúlag kaptam újra támogatást, illetve az általam javasolt elnökség is - nyilatkozta az MTI-nek Csötönyi Sándor, aki 1996 óta tölti be a szövetség elnöki tisztét. - Azt hiszem, ez a siker annak az eredménye, hogy mindenki látja, tudja, mennyi munkát végeztünk el, mennyit tettünk a sportágért. Nagy öröm, hogy Kovács István mellett, aki maradt a tiszteletbeli elnökünk, a sportág egy másik kiválósága, Erdei Zsolt is velünk dolgozik a jövőben, és segíti majd a szövetséget."

A sportvezető a következő ötéves ciklus egyik legfontosabb feladatának a már megalkotott felzárkóztatási program megvalósítását nevezte, s jelezte, bízik benne, hogy a magyar öklözők az eddigieknél is jobb eredményeket érnek majd el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek