Antal, Anett
16 °C
24 °C

Vlagyimir Klicsko: Haye egy berezelt vesztes

2010.04.17. 12:34
Vlagyimir Klicsko szerint az angol David Haye gyáva, szégyent hoz a profi bokszra azzal, hogy nem mert kiállni vele. Az ukrán nehézsúlyú világbajnok szerint az angol hátsérülését is csak kitalálta, hogy ne kelljen megküzdenie vele.

A profiboksz.hu szerint Vlagyimir Klicsko továbbra sem hajlandó lemondani a David Haye elleni találkozóról és mindent - még a tőle egyébként távol álló odamondásokat is - bevet, hogy egy mérkőzést kiprovokáljon magának.

"Megértem, hogy be vagy ijedve, de szedd már össze magad, hátha kapsz egy lucky punch-ot, vagy valami hasonlót. Szerintem be van rezelve, és nem akar élni a lehetőséggel, én viszont fontosnak érzem elmondani, hogy részemről nincs akadálya a dolognak. Nincs más nagy meccs a láthatáron. Ebből pedig lesz pénze mindenkinek." - nyilakozta Klicsko, aki, szokásaival ellentétben, kicsit szapulta is a brit világbajnokot: "Nincs semmi, amit bírnék ebben a fickóban. A beszédét, a járását, semmit. Cserbenhagyja a közönségét és elárulja a sportágat. Minden súlycsoportban kell, hogy legyen egy igazi bajnok, hogy akarja hát bizonyítani, hogy ő az, ha nem hajlandó bokszolni ellenem? Most már nyilvánvaló, hogy a hátsérülése is csak egy baromság volt, és, hogy ő egy hatalmas kamugép.”

Klicsko
Klicsko

„Aktív akarok maradni, és ezért nem akarom a következő meccsemet erre a hazudozóra bízni. Mikor csak egyvalaki beszél, az emberek elkezdik elhinni, amiket mond. Ezért határoztam úgy, hogy felhagyok azzal a konzervatív stílussal, ahogy a dolgokat idáig kezeltem. Amennyire csak lehet, nyilvánvalóvá kell tennem mindenki számára: David 'Loser' Haye nem fog ellenem bunyózni."