Bedák sírt, amikor repült a törölköző

2010.06.02. 14:40
Edzői figyelmeztették Bedák Zsoltot, tartsa távol magától a világbajnoki címvédő, hazai pályán bokszoló Juan Wilfredo Vazquezt, de káosz lett a fejében, nem tudta megtenni.

A kispehelysúlyú Bedák Zsolt elveszítette élete legkeményebb, egyben legrangosabb meccsét a WBO világbajnoki címéért.

Edzője, Artur Grigorjan a tizedik menetben döntött úgy, nincs értelme a folytatásnak, a Puerto Ricó-i címvédő Juan Wilfredo Vazqeuz akkor küldte a padlóra a 26 éves magyart. Bedák elismerte, sírt, amikor berepült a törölköző, mert folytatni szerette volna.

K EPA20100530004

„Az első néhány menetben minden rendben volt, nagyon jól éreztem magam. Az edzőim a sarokban mondták, hogy ne álljak le verekedni vele, hanem maradjak távol és próbáljam meg kibokszolni Vazquezt. Kezdetben ezt megtettem. Az 5. menet után azonban már nem tudtam követni ezt a taktikát, utána káosz volt a fejemben. Ki akartam ütni, de valószínűleg rosszul tettem” – mondta a profiboksz.hu-nak.

Az ötödik menetben egy felütés után törött el az állkapcsa, a meccs után az egész estét kórházban töltötte, de jól van. Korábbi edzője, Szántó Imre úgy nyilatkozott, Bedák nagy ütésre várt, ez pedig őrölte az erejét.