Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Csötönyi Sándor az EUBC irányítói között

2011.01.28. 11:24

Csötönyi Sándort, a magyar szövetség elnökét a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) európai konföderációjának (EUBC) ötfős irányító testülete, a Büro tagjai közé választották a szervezet végrehajtó bizottságának Isztambulban zajló ülésén. A pénteken kezdődött tanácskozáson megválasztották az EUBC bizottságainak tagjait, s a szavazáson minden magyar jelöltre "áldását adta" a vb, így a marketing és PR-bizottságot Gáll András vezeti majd a jövőben, míg Jákó Péter az orvosi, Faragó Beatrix a női, Simon Péter pedig az ifjúsági bizottság munkájában vesz majd részt.

„Ennyit jelent, hogy az AIBA végrehajtó bizottságában is bent vagyok, így minden jelöltünket megválasztották” - kommentálta a döntéseket az MTI-nek Csötönyi Sándor Isztambulból.

A pénteki ülésnapon az is eldőlt, hogy mely város rendezi majd idén a férfi Európa-bajnokságot. A prezentációk után a két jelentkező, Szófia és Ankara képviselői kisebb számháborúba bonyolódtak, Szófia 30 euró/fős, teljes ellátást tartalmazó szállásdíjat ajánlott, a törökök pedig 25 euróig mentek le. A közjáték utáni voksoláson végül meglepetésre mégis a bolgár főváros nyert 6:4 arányban. A szófiai kontinensviadalra június 11. és 18. között kerül sor.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek