Chisora: Haye, szétrúgom a segged!

2012.05.08. 18:45

David Haye és Derek Chisora július 14-én a londoni Upton Parkban hivatalos mérkőzésen csaphat majd össze egymással, azok után, hogy februárban a Chisora-Klicsko meccs utáni müncheni sajtótájékoztatón összeverekedtek.

A meccs sajtótájékoztatóján, a West Ham United meccseinek helyt adó stadionban a két a két brit nehézsúlyút elzárták egymástól, de így is szócsatát vívtak egymással.

"Ő az ideális ellenfél a számomra - kezdte Haye. - Szerencsére erős az álla, máskülönben már az első menetben kiütném, így azonban szép, hosszú, módszeres verést kap majd. Münchenben megpróbáltam kiütni, most azonban kiváló lehetőséget kaptam arra, hogy elhallgatassam."

Chisora válasza sem maradt el: "Münchenben szerencséd volt azzal az ütéssel. David, most 1-0 neked, de légy itt júliusban, szétrúgom a segged! Állandóan dumálsz, de a ringben semmit sem mutatsz" - mondta nyolc biztonsági ember gyűrűjében Chisora, akitől a brit profi szervezet megvonta sportolói engedélyét, miután Münchenben, a Vitalij Klicsko elleni mérkőzése előtt megütötte riválisát, annak testvérét, Vlagyimirt pedig vízzel leköpte.

Chisorához hasonlóan a tavaly, Vlagyimir Klicskótól elszenvedett vereségét követően visszavonult Haye-nek sincs brit bokszolói licensze, ám a meccsükhöz nem is lesz rá szükségük, ugyanis Chisora menedzserének, Frank Warrennek a bejelentése szerint a találkozót a luxemburgi szövetség égisze alatt tartják majd meg.

"Derek nincs eltiltva a boksztól, a luxemburgi szövetségnek pedig ugyanolyan előírásai vannak, mint a brit szövetségnek" - mondta Warren.