Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Erdei újra meccselhet, Chilemba az ellenfél

2012.07.19. 11:36

Erdei Zsolt szeptember 29-én újra mérkőzést vívhat, több szakportál úgy tudja, Isaac Chilemba lesz az ellenfele a connecticuti gálán, amelyet az HBO is közvetít.

Az ESPN már július 1-jén megírta, hogy Erdei és Chilemba bokszolni fog egymással, de akkor ezt nem erősítették meg. Hivatalos bejelentés még most sem volt, a Boxrec portálon egyelőre csak Chilembánál találunk szeptember 29-ére lekötött meccset, Erdeinél nem.

A malawi Chilemba az IBO nagyközépsúlyú bajnoka is volt, a feltörekvő bokszolók közé tartozik, de Erdei papíron jobb nála. A fightnews.com-on a hatodik helyre rangsorolják, míg Chilemba az első 16-ba sem fért be. Bár a magyar bokszolónak több mint egy éve nem volt mérkőzése, a hosszú kihagyás megbosszulhatja magát.

Erdeinek 2011. december 31-ére volt lekötött mérkőzése, de kézsérülés miatt nem állt ki Tavoris Cloud ellen. Erdei korábban úgy nyilatkozott, bármelyik szervezet világbajnokával bokszolna, úgy vélte, három hónapos felkészülési kell neki egy-egy mérkőzéshez. Bár Chilemba nem világbajnok, ennyi idő már nincs a kitűzött időpontig, így az is elképzelhető, hogy Erdei nem vállalja a meccset.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek