Botond, Mózes
EUR 389,57 Ft
USD 373,43 Ft
12 °C
29 °C

Erdei nem adja fel, az HBO-gálát lemondta

2012.09.06. 11:38

Erdei Zsolt újabb sérülésével ismét kénytelen volt lemondani egy amerikai meccsét. Szilveszterkor címmeccset kapott volna Tavoris Cloud ellen, szeptember 29-én az HBO gáláján lépett volna fel Connecticutban, és a 19 meccsen győztes Isaac Chilemba legyőzésével juthatott volna el újra a világbajnoki mérkőzésig.

Erdei röntgen felvétele
Erdei röntgen felvétele

A két súlycsoportban világbajnok, eddig veretlen - 33 meccsen győztes - Erdei azonban a keddi edzésen bordatörést szenvedett. (2011 júliusa óta nem volt ringben.)

Az easysideboxing.com egy röntgenfelvételt is közölt, amelyiken látszik, két bordája törött el a 38 éves magyarnak.

„Nem tudom kifejezni a csalódottságomat, annyira akartam ezt a meccset. Sokkot kaptam az eset után, megfordult a fejemben a visszavonulás gondolata is, de nem hagyom abba. Vissza akarok térni, amilyen gyorsan lehetséges.”

Promótere, Lou DiBella úgy gondolja, rossz szögből kapott egy ütést, az ilyen előfordul, de igyekszik neki minél gyorsabban egy felhozó meccset összehozni, hogy utána jöhessen a várva várt amerikai címmeccs, ami Madár élete álma.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek