50 cent szétveretné Mayweathert

2012.11.05. 22:32

Még el sem indították közös promóciós cégüket, a nemrég börtönből szabadult Floyd Mayweather és a rapper 50 cent máris összebalhézott. Szóban már csúnyán ellátták egymás baját, de 50 cent már egy meccset is lekötne Mayweather és az egyik bokszolója között, hogy így rendezzék le a nézeteltérést.

A bokszoló és a rapper korábban jó barátok voltak, míg Mayweather börtönben volt, 50 cent megalapította a bokszolókat menedzselő vállalkozásukat, a The Money Team Promotionst (TMT). Arra számított, hogy Mayweather örömmel csatlakozik hozzájuk, de nem így történt. A bokszoló kijelentette, marad a Golden Boy Promotionsszel és Leonard Ellerbe menedzserrel.

50 cent erre otthagyta a TMT-t és néhány frissen szerződtetett bokszolót magával is vitt új promociós cégébe, az SMS-be, és Manny Pacquaio cégével is üzletelni akar.

Mayweather a Twitterén ment neki a rappernek, egy olyan fotót tett közzé,amin 50 cent tart egy halom pénzt: "Tartsd meg a pénzemet, Fuck Boy." Majd kiposztolt egy olyan ábrát is, amelyen a rapper hanyatló lemezeladási mutatói szerepelnek, mondván, a számok nem hazudnak. Egy másik fotón, ahol világbajnoki öveit cipeli a rapper, férfi bokszkurvának nevezi, és írja: "tartsd meg az öveimet, mert a lemezeladások hanyatlanak."

50 cent egy meccsel venne elégtételt, Yuriorkis Gamboát nézte ki Mayweather ellenfelének, az sem zavarja, hogy Gamboa legalább tíz kilóval könnyebb, így elég egyenlőtlennek néz ki a küzdelem, már ha egyáltalán összejön. 50 cent még 20 millió dollárt is felajánlott ösztönzőként. "Gamboa az igazi, Gamboa igazi őrült, Floyd, szét fogja ütni a segged, már azon van, hogy felhízzon."  • Hírek
  • Bankszámla