Khan visszatért: vér és megdagadt kézfejek

2012.12.16. 11:09
A korábbi világbajnok a veretlen Molinát verte, kézfeje hatalmasra dagadt a meccs után.

Amir Khan győzelemmel tért vissza a Danny Garciától elszenvedett vereség és az edzőváltás után, a vasárnap hajnali meccs előtt veretlen Carlos Molinát győzte le Los Angelesben. A kisváltósúly korábbi világbajnoka végig uralta a mérkőzést a nála kisebb termetű, brit származású bokszoló ellen, aki csak a harmadik menetben tudta megszorongatni.

A tizenkét menetesre tervezett meccs nem ment végig, a Jack Reiss bíró a tizedik menetben megvizsgálta Molina korábban felszakadt vérző szemöldökét, majd leléptette a britet, így Khan TKO-val nyert.

„Tartottam magam a taktikámhoz, bíztam az ütéseimben. Carlos bekapott néhány igazán nagy ütést, mégis jött előre, úgyhogy azt gondoltam meccs közben, jobb, ha maradok az eredeti tervnél" – nyilatkozta Khan a győzelem után.

Ő sem úszta meg sérülés nélkül, mindkét kézfeje megzúzódott a mérkőzésen, csapatának egyik tagja ki is twittelte a fotót a megdagadt kezekről.

Fotó: Twitter

Khan új edzőjét méltatta. „Virgil Hunter nagyszerű tréner, sokat javultam, teljesebb bokszoló lettem. Fejlődött a sebességem, türelmesebb vagyok. Néha túl bátor voltam, de most már tudom, jobb, ha tartom magam a taktikámhoz".