Erik, Alexandra
EUR 383,60 Ft
USD 365,00 Ft
9 °C
23 °C

Csötönyi az európai boksz legfelső vezetésében

2013.01.28. 11:52

Csötönyi Sándort, a Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) elnökét újra beválasztották a nemzetközi szövetség európai szekciójának (EUBC) végrehajtó bizottságába, illetve háromfős vezető testületébe, a büróba, s emellett elnyerte az EUBC technikai és versenybizottságának elnöki posztját is.

A MÖSZ hétfői tájékoztatása szerint az EUBC-t az elnöki posztról korábban lemondott francia Humbert Furgoni helyett már az olasz Franco Falcinelli irányítja, s a vezető testület Lausanne-ban tartott hétvégi ülésén alakították ki a vezetőség és a különböző bizottságok összetételét.

Csötönyi így a jövőben is fontos szerepet tölt majd be az európai bokszban, a technikai és versenybizottság elnökeként pedig a legfontosabb szakmai testületet irányítja majd. További magyar sportdiplomáciai siker, hogy Gáll András az ifjúsági, versenyzői és médiabizottság tagja lett, Faragó Beatrix pedig a női bizottság alelnöke lett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek