Erdei megdöbbentő pontozással kapott ki

2013.03.30. 22:53
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Gábor, aki edzőpartnere is volt Madárnak, szintén nem érti. Hogy idézzem, "ez a Gracsov legfeljebb a vecsési Bizalom Kupára való, csapkodott össze-vissza, alig talált". Viszont Gábor figyelmembe ajánlotta a most menő meccset, különös tekintettel Rodriguezre, akitől szerinte tényleg kikapna Erdei Zsolt. Nem üt szépen, de gyorsan, sokat és nagyokat, és ez a Madárnak nagyon nem ízlik. Gracsov tökéletes ellenfél volt, de hogy ezt így elcsalják, ezt nem gondoltuk volna.

  • Terry O' Connor alig szokott kimozdulni Angliából, iszonyatos sok meccset pontozott már idén is. Ez volt a 11. meccse idén. Ha abból indult ki, hogy ki volt a fighter, az összes menetben, még akkor sem érthető, miért nyert szerinte hat menetben az orosz Gracsov.

  • Philippe Verbeke és a már említett Christodolou a Povetkin-Huck mecsen együtt voltak, Verbeke akkor döntetlent hirdetett, Christodolou négy ponttal látta jobbnak Povetkint.

  • Felhívtam Rácz Félixet, látta-e a meccset. Látta, mondja szomorúan. És, mi értelme ennek?

    Hát csak annyi, hogy bár Edwin Rordiguezről a Boxrec.com adatai alapján nem derül ki, de Félix speciel tudja, hogy a menedzser-promóter Lou DiBella kedvenc embere. A csalásnak pedig az az értelme, hogy Rodriguez szerint Madár igenis meg tudná verni Rodriguezt a döntőben, ezért is iktatták ki ezzel a szürreális megosztott pontozással. Tehát Gracsov csak egy paraszt a játszmában, a sima ellenfél Rodrigueznek a döntőben. Mondjuk ennek se látom sokkal több értelmét, hiszen egy Gracsovot megverni, annak nincs komoly hírértéke.

  • Gracsov önmagában semmi, de ő a veretlen Erdei első legyőzője. Úgy már valami. És korábban Butéval is bokszolt, aki szintén nagy név. Jól építik Rodriguezt, szerintem.

  • Félix azt mondja, ez a Maderna csalóka, mint ellenfél, mert szarul védekezik. Madár ellen nem tudna ilyen látványosan bunyózni Rodriguez. Egyébként pedig Gracsovra visszatérve Amerikában boksz-kommunikációban az a mondás, hogy "He is the man who beat the man", tehát Gracsov verte meg a veretlen bajnokot, aki két súlycsoportban is világbajnok volt. Ez pedig már politika, politika és kommunikáció kérdése. Meg kell magyarázmni az embereknek, hogy a Gracsov nem szar, csak szarul nézett ki a Rodriguez mellett. Így építgetnek valakit fel, hogy aztán egyéni előfizetős (pay per view) gálákon nagyobb pénzekért szerepeltessék.

    De mi ennek az értelme? A közönség látni fogja, hogy ez a Rodriguez nem akkora szám.

    Hát arra jó az egész, hogy a DiBella keressen egy nagy összeget. Egyébként egy Rodriguezért ki fizetne a tenderen a minimumnál többet? Froch-Kessler szinten mindenki agyonverné ezeket, még akár kettesével is, ahogy ezzel DiBella ezzel tisztában is van.

    De akkor ki fizeti ki ezért a négyes tornáért egymillió dollárt?

    Hát a kaszinó. Közvetít a Sport1-en kívül egy argentin, egy angol, egy francia tévé, ott a  jegybevétel, nehogy azt hidd, hogy rossz üzlet ez a DiBellának. Madár hiába aranyos, magyar, kit érdekel? Veszélyes mindenkire, de semmit sem hoz a konyhára. Akkor lenne nagy szarban a DiBella, ha az argentin most beakasztana egy nagyot a Rodrigueznek, de én nem is nézem tovább, ez szenvedés.

  • Az összeesküvés-elmélet tehát működik. Igaz, Rodriguez jogosan győzött. Ha viszont a nézők és olvasók jól felidegesítették magukat, legalább vigasztalásul nézzék meg Golovkint és Ishidát. Jó párosításnak tűnik, Golovkin nem egy Gracsov, érdemes vele emlékeket fertőtleníteni.

  • japán punkzenére vonul be.

  • perceken belül végez.

  • Akkora jobb horgot ütött, hogy fel kellett locsolni Ishidát. A ring alatt végezte, a feje majdnem a zsűriasztalon volt.