Olivér
4 °C
8 °C

Erdei azt mondta kisfiának: döntetlen lett

2013.04.03. 10:13

A 34. profi mérkőzésén első vereségét szenvedte el Erdei Zsolt ökölvívó, aki korábban két súlycsoportban és két szervezetnél is világbajnok lett. Kisfiának azt mondta a felesége, hogy döntetlen lett – árulta el a Borsnak.

„Már a harmadik-negyedik menetben tudtam, hogy problémám van. Éreztem, ahogy duzzad a kezem, és minden ütésnél belém nyilallt a fájdalom. Ettől még nem állhattam le, már csak azért is erőltettem az ütéseket, bármennyire is fájt. Kemény feje volt Gracsovnak, és néhány alkalommal azt is bizonyította, az ökle sem éppen vajpuha” – emlékezett vissza a Blikkben a meccsre Erdei, akinek össze kellett varrni az orrát.

„A meccs éjszakáján duplájára dagadt a kézfejem, semmit sem tudtam megfogni vele. Miután hazatértem, alig tudtam vezetni, hiszen a kormányt sem bírtam tartani. Feketenadálytő-krémmel kenegettem, ami csodaszer a zúzódások ellen” – avatott be a részletekbe. 

Az öklözőt a július 13-i gálára meghívták, de egyelőre nem tudni, milyen meccset adnak neki. A millió dollár összdíjazású torna döntőjét az orosz Gracsov és az amerikai Rodriguez vívja. (Utóbbinak is Lou di Bella a promótere, Madárhoz hasonlóan.)

Határozott célja, hogy nem vonul vissza, nem szeretné - papíron - vesztes meccsel befejezni. Felfoghatatlan számára a pontozás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?