Erdei azt mondta kisfiának: döntetlen lett

2013.04.03. 10:13

A 34. profi mérkőzésén első vereségét szenvedte el Erdei Zsolt ökölvívó, aki korábban két súlycsoportban és két szervezetnél is világbajnok lett. Kisfiának azt mondta a felesége, hogy döntetlen lett – árulta el a Borsnak.

„Már a harmadik-negyedik menetben tudtam, hogy problémám van. Éreztem, ahogy duzzad a kezem, és minden ütésnél belém nyilallt a fájdalom. Ettől még nem állhattam le, már csak azért is erőltettem az ütéseket, bármennyire is fájt. Kemény feje volt Gracsovnak, és néhány alkalommal azt is bizonyította, az ökle sem éppen vajpuha” – emlékezett vissza a Blikkben a meccsre Erdei, akinek össze kellett varrni az orrát.

„A meccs éjszakáján duplájára dagadt a kézfejem, semmit sem tudtam megfogni vele. Miután hazatértem, alig tudtam vezetni, hiszen a kormányt sem bírtam tartani. Feketenadálytő-krémmel kenegettem, ami csodaszer a zúzódások ellen” – avatott be a részletekbe. 

Az öklözőt a július 13-i gálára meghívták, de egyelőre nem tudni, milyen meccset adnak neki. A millió dollár összdíjazású torna döntőjét az orosz Gracsov és az amerikai Rodriguez vívja. (Utóbbinak is Lou di Bella a promótere, Madárhoz hasonlóan.)

Határozott célja, hogy nem vonul vissza, nem szeretné - papíron - vesztes meccsel befejezni. Felfoghatatlan számára a pontozás.