Ödön
1 °C
11 °C

Ennyit jelentett Erdei vitatott legyőzése

2013.04.15. 15:28

Erdei Zsolt vitatott vereségét az elismert szaklap, a fightnews.com sem hagyta figyelmen kívül, két héttel a mérkőzés után az orosz Gyenyisz Gracsov a semmiből hirtelen a tizenkettedik helyre érkezett meg.

Ezzel egy hellyel Erdei elé került, ami megerősíti, jól működik a taktika: az ember (Gracsov), aki legyőzte az addig veretlen korábbi világbajnokot, tehát a nagy ember Erdeit, könnyen előre tud lépni.

A boxrec.com-nál az orosz amúgy a huszadik, míg Erdei a huszonkettedik, vagyis hozzájuk is elért a meccs, amiből következtetéseket vontak le.

A WBC Gracsovot a hetedik helyre teszi a ranglistáján, a többi nagy szervezet egyelőre nem jegyzi, de nyilván épp a WBC-nél szeretne előrelopakodni Gracsov. Erdei már egyik szervezet tizenötös rangsorában sincs benne.

A monte-carlói négyes boksztorna másik döntőse, az amerikai Edwin Rodriguez egy súlycsoporttal lejjebb, a nagyközépben már három szervezetnél is dobogós (a WBC-nél második, IBF-nél és WBA-nál harmadik), Lou di Bella tehát okosan hozza előrébb. Ha pedig legyőzi a komoly embert legyőző Gracsovot, aki még nehezebb is nála, akár könnyen kötelező kihívó is válhat belőle. Már az év végére is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?