A Kossuth Rádió és a M1 is élőben adja Erdei búcsúmeccsét

2014.03.05. 17:02

Az M1 szombaton 21.30 órától közvetíti a kecskeméti profi ökölvívógálát, amelynek fő mérkőzését, Erdei Zsolt és Salva Dzsomardasvili összecsapását a Kossuth Rádióban is élőben lehet meghallgatni.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint a köztévé Bedák Zsolt Eb-címért folytatott küzdelmét is élőben sugározza, majd ezt követi Erdei Dzsomardasvili elleni címmérkőzése a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Eb-övéért.

A gálán a tíz menetre kiírt címmérkőzés televíziós kommentátora Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátora pedig Kótai Mihály lesz, a szorító széléről Szujó Zoltán jelentkezik. A rádiós riporterek Novotny Zoltán és Hajdú B. István lesznek, a ring mellől pedig Szabó Szilárd tudósít.

Ezelőtt Bedák Zsolt és a szintén grúz Georgi Gacsecsiladze harmatsúlyú összecsapásán, melyen szintén a WBO Eb-öve a tét, Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke lesz a szakkommentátor. A budapesti stúdióban Menczer Tamás elemzi a látottakat Borbély Zoltánnal.

Az Európa-bajnoki címmérkőzések online is láthatók a www.telesport.hu oldalon.