Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem lesz folytatás!

2014.03.09. 09:36

Erdei Zsolt nagy formában bokszolva győzte le a grúz Salva Dzsomardasvilit, aki végig masszív volt, de a technikás bokszra nem volt válasza. Erdei utolsó mérkőzését vívta profiként, a WBO félnehézsúlyú Európa-bajnoki címével vonulhat vissza.

„Könnyedén próbáltam bokszolni – kezdte értékelését Erdei Zsolt. – Sajnos, nem tudtam kellő erővel meghúzni az utolsó ütéseket a kombinációim végén. Sokan azt gondolták, hogy ha nyerek, akkor nem hagyom abba pályafutásomat. Nos, biztos vagyok abban, hogy nem lesz folytatás!”

„A fizikai felkészülés már fáj, sok év után már nem megy úgy, mint régen. Ezzel együtt nincs bennem hiányérzet, és hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen pályafutással ajándékozott meg”– mondta az nso.hu-nak a korábbi világbajnok, aki májusban ünnepli a 40. születésnapját.