Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyar boksz egyik reménységét fogta el a TEK

2014.06.21. 10:32

Európa-bajnoki bronzérmes bokszolót helyeztek előzetes letartóztatásba. A rendőrség szerint a férfi tagja annak a bandának, amely prostituáltakat rendelő kuncsaftokat rabolt ki, írja a borsonline.hu.

A 21 éves férfi többször megkapta a legtehetségesebb versenyzőknek járó Papp László-díjat, ötödik helyezést ért el junior világbajnokságon, bronzérmet az Európa-bajnokságon, többszörös diákolimpiai és magyar bajnok. 

Őt és egyik társát június 2-án fogták el a Terrorelhárítási Központ kommandósai. A Bors úgy tudja, hogy az elfogás előtti napon egy szarvasi férfi jelentkezett a rendőrségen: egy weboldalról rendelt magának két prostituáltat, de a lányok nem egyedül érkeztek a lakásához. A 17 és 18 éves lánnyal volt a fiatal boxoló és kigyúrt társa.

A férfit megverték, fegyvert, vagy annak látszó tárgyat nyomtak a fejéhez és pénzt követeltek tőle. Ezután elvitték egy bankautomatához is, ahol 160 ezret vetettek fel vele. A rendőrség gyanúja szerint a társaság Debrecenben, Békés-szentandráson és Szolnokon is követett el hasonló bűncselekményeket. A rendőrség fegyveresen, csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt nyomoz. A bokszolót és társát június 2-án, míg egy harmadik társukat június 17-én fogták el.