Klicsko: Ha apa leszek, még erősebben ütök

2014.11.17. 09:33

Az ukrán nehézsúlyú ökölvívó, Vlagyimir Klicsko egy nagyon várt meccsen az ötödik menetben ütötte ki a bolgár Kubrat Pulevet, és megtartotta mindhárom nagy szervezet (WBO, WBA, IBF) világbajnoki övét.

A bolgár Kobra nem védekezett, de nem tudta meglepni a címvédőt, már az első menetben padlózott, a harmadikban is, az ötödikben pedig akkora bal horgot kapott, hogy mozdulni sem bírt utána

A tíz éve veretlen Klicsko nagyon dinamikus volt, feltüzelte őt, hogy riválisa kislánynak nevezte.

A 38 éves ökölvívó a Bildnek elmondta a meccs után, hogy nagyon hiányzott neki a felesége, aki azért nem lehetett ott a ring mellett, mert a jövő hónapban szülni fog, és kockázatos lett volna az amerikai Nashville-ből a németországi Hamburgba utaznia.

„Rögtön az öltözőből felhívtam, hogy megtudjam, minden rendben van vele. Remélem, a hátralévő pár hétben is minden zavartalan lesz majd, és apa leszek. Amit egyébként már alig várok, mert eddig csak a bátyám, Vitalij elmondásából tudom, hogy egy gyerek születése csodálatos. Régóta féltékeny voltam rá, amikor ő az edzések után a családjához ment haza. De most hamarosan rám is ez vár.”

Klicsko felesége az amerikai színésznő, Hayden Panettiere első gyereküket várja, kislány lesz.

Az ukrán következő kihívója nem ismert, de üzent neki. „Ha apa leszek, még keményebben fogok ütni.”

Klicsko jól kivitelezett és pontos ütése egyébként olyan, mintha egy Trabant esne a rivális fejére. Lemérték.

Pulevet is megviselte az ütése, de a kórházban kiderült, nincs törése. Így még vasárnap hazautazhatott Szófiába.