Székkel dobták meg a 75 mp alatt KO-zó bunyóst

2014.11.17. 09:38

Az ír Garry O'Sullivan nem ünnepelhette felhőtlenül elsőmenetes KO-ját, mert a nézőtérről  megdobták egy kisszékkel.

A középsúlyú O'Sullivan honfitársával, Anthony Fitzgeralddal bunyózott egy dublini gálán. O'Sullivan erőszakosan kezdett, és sikerült is gyorsan befejeznie a meccset. Egy balhoroggal megrendítette, majd egy felütéssel padlóztatta is Fitzgeraldot, aki megpróbált felállni, de nem tisztult ki az ütésből, a bíró nem engedte tovább a meccset, 75 másodperc után véget vetett az összecsapásnak.

Gary O Sullivan vs Anthony Fitzgerald 15 11 2014

O'Sullivan öröme érthető volt, de mivel a két ellenfél évek óta gyűlölködik és üzenget egymásnak, egy Fitzgerald-szurkoló maga próbált meg elégtételt szerezni, a szorítóban használatos székkel próbálta meg ledobni az ünneplő győztest. Szerencsére nem találta telibe.

Boxer Spike O'Sullivan Gets Stool Thrown at Him While Celebrating Win

A két bunyós a felvezető sajtótájékoztatón is beszólt egymásnak, Fitzgerald lökdösődött, míg O'Sullivan a közös fotózáson egy puszival is hergelte ellenfelét. A nagyon motivált és gátlástalan ír azt is elmondta, hat hete nem szexelt, hogy minél jobb formában legyen a meccsre.

A botrányos felvezetés ellenére a meccs végén nagyon sportszerűen viselkedtek egymással. O'Sullivan a kiütés után megnézte, hogy rendben van-e Fitzgerald, majd az eredményhirdetésnél is összeölelkeztek, és végül az öltözőben is találkoztak.