Judit
2 °C
7 °C

Pacquiao és Mayweather NBA-meccsen gründolta a szuperbunyót?

2015.01.28. 13:31

Bár a Yahoo Sports szerint elvileg már mindenben megegyezett Manny Pacquiao és Floyd Mayweather képviselete a két bokszoló májusi meccséről, hivatalos bejelentés még nem történt.

Könnyen lehet, hogy csak azért, hogy már előre jól felpörgessék a lassan 10 éve várt mérkőzést, legalábbis nagyon furcsa véletlen lett volna, ha mindketten csak puszta kedvtelésből nézték volna meg kedd este Miamiban a helyi Heat és a Milwaukee Bucks mérkőzését.

Nem kellett persze sok, hogy a helyszínen kiszúrják az egymástól elég messze ülő bokszolókat, gyorsan össze is hozták őket előbb a kivetítőn, majd a félidőben személyesen is találkoztak a pálya közepén – mint kiderült, életükben először.

Pacquiao szerint túl sok mindenről nem esett szó, Mayweather megadta neki a telefonszámát, mert itt az idő, hogy lerendezzék a bunyó részleteit, majd hozzátette a Fülöp-szigeteki, hogy biztos benne, hogy megmérkőznek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?