Felhergelték, agresszíven lezúzta ellenfelét

063 484075672
2015.08.15. 14:21

Marco Huck közel hat évig volt cirkálósúlyban a WBO világbajnoka, de 14. címvédése nem sikerült, a lengyel Krysztof Glowacki szétbombázta a 11. menetben, így technikai KO-val veszített.

Glowacki ugyan agresszíven kezdett, de a hatodik menetre már Huck is felvette a ritmust egyre inkább ő irányította a mérkőzést. A hatodik menetben egy horoggal meg is rengette a lengyel, aki a számolás után jól regenerálódott, és kibírta Huck nyomulását.

A kíhívó tudta, hogy többet kell nyújtania, a hetedik menetben már újra dominált, de a 11. adott bele mindent. Rá kellett számolni Huckra, majd néhány másodperc múlva Glowacki be is fejezte a meccset, gyors kombinációjával szinte kivégezte ellenfelét, Huck a kötelek közé zuhant.

Glowacki élete legnagyobb sikerét érte el, többen már az év meccsének vélik Huck és Glowacki bunyóját, még ellenfele promótere, Lou DiBella sem volt túlságosan elkeseredve, mert nagyon látványos, közönségbarát bunyót mutattak be."Már halott volt a ringben, de felkelt, nyomult és elkapta Huckot" - mondta a promóter.

A 25 meccséből 25. győzelmét szerző lengyel furcsa állapotba került meccs közben. "Nem igazán hallottam a leütés miatt. Azt sem igazán fogtam fel, hogy rám számoltak, de azzal sem törődtem, mit mutatnak a pontozólapok. Huck dominálni akart fölöttem, és meg akart alázni. De belőlem mindig kitör valami, ha alázni akarnak" – nyilatkozta 16. KO-győzelme után.