Klicsko: Még mindig nem hiszem el a vereséget

2015.12.01. 09:52

A német sajtóban még mindig téma Vlagyimir Klicsko szombati veresége. Az angol Tyson Fury egyhangú pontozással verte, és vette el tőle a négy nagy szervezet (WBA, WBO, IBF, IBO) világbajnoki öveit.

A legnagyobb példányszámú bulvárlap, a Bild az ukrán nehézsúlyú bátyját idézi. „Vlagyimir semmit sem mutatott, sokkolta őt Fury. Egyszerűen nem ismertem rá a ringben” - jelentette ki.

Azt is kiderítették, hogy magángépen elhagyta Düsseldorfot, és megérkezett Hamburgba. A reptérre napszemüvegben ment, arcsérülései még mindig látványosak, sebeit kilenc öltéssel kellett összevarrni.

A Twitterre annyit tett ki Klicsko, hogy még mindig nem hiszi el a vereség tényét, és sajnálja a történteket.

Mindenkit a visszavágó foglalkoztat, ami Bernd Bönte menedzser szerint összejöhet, mert ez benne volt a szerződésben. Valószínűleg azonban nem rögtön, mert most Fury azt választ, akit csak akar 9 hónapig.

„A visszavágó szervezetektől független, mert jogilag a szerződésünkre egyetlen nagy szervezetnek sincs hatása” - nyilatkozta Bönte.

Klicsko még négy meccsre állapodott meg az RTL-lel, ezért kikövetkeztethető, hogy nem szeretné abbahagyni.

A Hamburger Abendblatt arról írt, hogy december 9-én szeretnék megünnepelni a lánya első születésnapját, aztán nyugodtan karácsonyozni, utána pedig eldönti, mi lesz a jövőben.