Őrült ajánlatot kapott Fury és Klicsko

000 Was8984908
2016.02.04. 19:12

A november végén Vlagyimir Klicsko legyőzésével világhírűvé váló ökölvívó, Tyson Fury döbbenetes ajánlatról számolt be a Bildnek. Fury egyhangú pontozással verte ellenfelét Düsseldorfban, ezzel négy nagy (IBF, IBO, WBA, WBO) szervezet övét is megszerezte.

A 27 éves brit nehézsúlyú 120 millió dolláros ajánlatot kapott egy arab sejktől, hogy a tévé és a szurkolók teljes kizárásával egy jachton adjon visszavágót az ukránnak.

Egy exkluzív körutazás alatt csapott volna össze a két öklöző, 120 embert, csak a világ leggazdagabbjait látták volna vendégül, és mindenkinek egymillió dollár lett volna a beugró.

„Vlagyimirnek tetszett az ötlet, nekem is, feltéve, ha ennek a pénznek a javarészét zsebre tehetem. Mondjuk 110 milliót.”

Fury szerint ez egy rohadt komoly ajánlat volt, ami csak azért hiúsult meg, mert a szurkolók nem lehettek volna ott a ring környékén. Az ökölvívás pedig a szurkolókért van.

Így inkább a Wembley-ben, majd valamikor júniusban mérkőznek meg, 80 ezer néző előtt. Fury azt mondta, hogy az időpont megfelel neki, és a helyszín is. Június közepe még éppen jó, mert júliusban fog szülni a felesége.