Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A nap vesztese a migránsellenes nadrágot viselő boxoló, akit egy mexikói ütött ki

2018.04.14. 09:26

Csütörtökön rendezték az amerikai Rod Salka és a mexikói Francisco Vargas boxmeccsét, ami normál esetben nem tartott volna számot nemzetközi figyelemre még úgy sem, hogy Salka neve azért ismerős lehet leginkább onnan, hogy 2014-ben Danny Garcia csúnyán kiütötte.

Most viszont nem volt ekkora KO, volt viszont egy elég érdekes nadrág: Salka a nadrágja tetején America 1st, vagyis nagyjábül Amerika mindenenek előtt feliratot viselt, a nadrágja többi része pedig téglafalat mintázott, minden bizonnyal Donald Trump a mexikói határra tervezett falára utalva.

Csakhogy Salka nem tudta megállítani a mexikói nyomulást, Vargas már a hatodik menetben lezárta a meccset pár jól bevitt ütéssel. Salka ugyan a sarokba még eljutott, de onnan már nem jött vissza a hetedik menetre.

via Deadspin