Aliz
6 °C
14 °C

Két testre mért ütés, kínzó fájdalom: KO az első menetben

2018.06.17. 09:25

A váltósúlyú Errol Spence Jr. talán saját várakozásait is fölülmúlva nyert villámgyorsan a váltósúly IBF címmeccsén. Spence az első menet végén egy testre mért ütéssel KO-zta Carlos Ocampót.

A súlycsoport címvédője Spence volt, mind a korábbi 23 meccsét megnyerte, 20-at ráadásul KO-val. Ocampo mérlege is nagyon hasonló volt, 22 mérkőzéséből 22-et nyert, 13 KO-győzelem volt a neve mellett a mexikóinak, aki azért gyengébb ellenfeleken túljutva lett Spence kihívója.

Arra azonban kevesen számítottak a San Franciscó-i gálán, hogy pillanatok alatt véget ér majd a két bunyós meccse. Ocampo bátran kezdett, egyből támadásba lendült, de Spence is beleállt a nyílt bokszba. Fölénybe is került.

Úgy tűnt, hogy az első menetben a mexikói túléli a rohamot, de az utolsó másodpercekben Spence jobbról és balról is bevitt egy nagy erejű horgot, amitől Ocampo összerogyott. Láthatóan kínzó fájdalmai voltak, nem is tudta folytatni. Így hivatalosan egy másodperccel a menet vége előtt, 2:59-nél lett meg a KO.

A meccs után Spence azt mondta, hogy egy kicsit csalódott a gyors KO miatt, mert szerette volna, ha a szurkolói kicsit többet kapnak a pénzükért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?