A ringből kiesve eljátszotta a nagy halált, megúszta a vereséget

2018.06.17. 14:06

Elég furcsán fejeződött be szombat éjszaka Javier Fortuna és Adrian Granados bokszmeccse. A negyedik menetben Fortuna kiesett a ringből, állítólag beverte a fejét, így sérülése miatt vége lett a küzdelemnek. A meccset semmissé tették, de erős a gyanú, hogy Fortuna színészkedett.

063 976704054

A kisváltósúlyú meccs eléggé nyílt csatát hozott, mindkét bunyós beleállt az ütésváltásokba. A negyedik menetben Fortuna fáradni látszott, egyre többször fogta le az ellenfele kezét. 

Akkor is éppen ezt tette, amikor a kötélnél gyömöszölték egymást. Fortuna elveszítette az egyensúlyát a ránehezedő Granados miatt és a kötelek között kizuhant a ringből. Csak a lába akadt meg.

Fortuna állítólag beütötte a fejét és fájdalmai miatt feladta a küzdelmet, nyakmerevítővel, hordágyon vitték fel, de sokan értetlenül állnak az eset előtt. Nem tudják, mitől sérült meg, mert több felvételen is az látszott, hogy esés közben elkerülte a ring mellett lévő kameraállványt.

A gálát szervező Showtime-tól Jim Gray azt valószínűsítette, hogy Fortuna nyaka a hátradőlés közben rándult meg, azért kellett feladnia a küzdelmet. A meccset neutralizálták. Granados szerint Fortuna csak mentséget keresett a kieséssel, és igazából nem is sérült meg.

(via Deadspin, Yahoo Sports)