Olivér
4 °C
8 °C

A ringből kiesve eljátszotta a nagy halált, megúszta a vereséget

2018.06.17. 14:06

Elég furcsán fejeződött be szombat éjszaka Javier Fortuna és Adrian Granados bokszmeccse. A negyedik menetben Fortuna kiesett a ringből, állítólag beverte a fejét, így sérülése miatt vége lett a küzdelemnek. A meccset semmissé tették, de erős a gyanú, hogy Fortuna színészkedett.

063 976704054

A kisváltósúlyú meccs eléggé nyílt csatát hozott, mindkét bunyós beleállt az ütésváltásokba. A negyedik menetben Fortuna fáradni látszott, egyre többször fogta le az ellenfele kezét. 

Akkor is éppen ezt tette, amikor a kötélnél gyömöszölték egymást. Fortuna elveszítette az egyensúlyát a ránehezedő Granados miatt és a kötelek között kizuhant a ringből. Csak a lába akadt meg.

Fortuna állítólag beütötte a fejét és fájdalmai miatt feladta a küzdelmet, nyakmerevítővel, hordágyon vitték fel, de sokan értetlenül állnak az eset előtt. Nem tudják, mitől sérült meg, mert több felvételen is az látszott, hogy esés közben elkerülte a ring mellett lévő kameraállványt.

A gálát szervező Showtime-tól Jim Gray azt valószínűsítette, hogy Fortuna nyaka a hátradőlés közben rándult meg, azért kellett feladnia a küzdelmet. A meccset neutralizálták. Granados szerint Fortuna csak mentséget keresett a kieséssel, és igazából nem is sérült meg.

(via Deadspin, Yahoo Sports)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?