Ödön
2 °C
11 °C

Hiába pattant fel a brutális felütés után a nehézsúlyú, megvolt a KO

2018.08.19. 10:50

Bryant Jennings 2015-ben még Vlagyimir Klicskóval bokszolt világbajnoki címekért, de kikapott, majd Luis Ortiztól is kikapott címmeccsen. A karrierje közel két évre megszakadt, 2017-ben kezdte el újraépíteni magát és egy mostani KO-győzelemmel újra a legjobbak között lehet.

Jennings (24 győzelem (14 KO), 2 vereség) szombat éjszaka a német Alexander Dimitrenkóval bokszolt az IBF nemzetközi bajnoki címéért. Dimitrenko lassan két évtizede profi, nem tartozik a top kategóriába, de azért már 40 győzelmet (26 KO) begyűjtött a meccsük előtt.

Az amerikai kezdte jobban a mérkőzést, de mégis őt rendítették meg először, a negyedik menetben a padlóra is került. Nagyobb megrázkodtatás nélkül tudta folytatni a meccset, amit aztán kézben is tartott.

A nyolcadik menetben kétszer is padlóztatta Dimitrenkót, először egy bal horoggal, aztán egy kombinációval. A munkát a kilencedik menetben fejezte be, két brutális erejű felütést vitt be, a másodikkal újra leküldte ellenfelét. Dimitrenko egész gyorsan felállt belőle, de a mérkőzésvezetőt ez nem érdekelte, leállította a meccset, Jennings nyert technikai KO-val.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?