Olivér
4 °C
8 °C

Saját ütésétől rogyott össze a bokszoló, hordágyon vitték el

2018.11.04. 11:48

Elég bizarr módon ért véget Ryan Burnett és Nonito Donaire bokszmeccse szombat éjjel Glasgow-ban. A negyedik menetben Burnett saját ütése után rogyott le a földre. Végülsérülés miatt fel is adta a küzdelmet.

A két nagypehelysúlyú a World Boxing Super Series negyeddöntőjében vívott meg egymással, de a WBA Super World öve is tét volt, nemcsak a továbbjutás.

Burnett a negyedik menet végén egy jobbossal próbálkozott, nem érte el vele a korábban négy súlycsoportban is világbajnok Fülöp-szigetekit, sőt ő térdelt le azonnal. A mozdulat közben valamilyen izom vagy ideg becsípődhetett neki, a derekát tapogatta. 

Donaire megpróbálta kihasználni Burnett krízisét, ráment a menet végén, de a brit kibírta a rohamot, nem ütötték ki. Az ötödik menetre viszont már nem jött vissza, sérülése miatt feladta a meccset. Donaire fair volt, egyből odament érdeklődni, hogy mi van ellenfelével, és nem is ünnepeltette magát. Később elmondta, nem így szeretett volna győzni. 

GettyImages-1057006810

Az élete első profi vereségét elszenvedő Burnett nagy fájdalmakat élt át, hordágyon vitték ki a ringből. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?