Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Erdei cáfolta, hogy tartozások miatt kikapcsolták a bokszszövetség telefonjait

2019.01.23. 09:21

A Bors szerdai cikke szerint a Magyar Ökölvívó Szakszövetség anyagi helyzetét annyira megrendítette a szervezet több száz milliós tartozása, hogy már a telefonszámlákat sem tudják fizetni, ezért a mobilszolgáltató letiltotta a dolgozók kimenő hívásait.

Az ügyben megkerestük Erdei Zsoltot, a szövetség elnökét, aki az Indexnek tagadta a bulvárlap értesüléseit.

A Bors a szövetség volt elnökétől, Csötönyi Sándortól kapott információk alapján írt az ügyről. Csötönyi arról panaszkodott a lapnak, hogy a szervezet ügyeiben próbált volna eljárni, de nem tudott hívásokat bonyolítani a munkájához biztosított telefonjáról, mert állítása szerint tartozások miatt a szolgáltató ezt nem tette lehetővé.

Kérdésünkre Erdei cáfolta a hírt, mondván

akinek szövetségi ügyben van dolga, az nyugodtan használhatja a szövetség előfizetéses mobiltelefonjait.

Az elnök – aki elfoglaltsága ellenére elsőre fogadta hívásunkat –, csak rövid ideig tudott rendelkezésünkre állni, de határozottan állította, hogy a szövetség mobil-előfizetései élnek, minden ellenkező híresztelés butaság.

Erdei ugyanakkor nekünk is megerősítette Csötönyinek adott tanácsát az ügyben, miszerint a volt elnök is fizethetné maga a telefonszámláit, ahogy ő teszi.

Az ökölvívó-szövetség megrendült anyagi helyzetéről, és az ehhez vezető útról ebben a korábbi cikkünkben olvashat bővebben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek