80 millió dollárt kínálnak Klicskónak a visszatérésért

2019.03.28. 21:07

Március elején még 40 millió dollárt kínáltak a korábbi ukrán nehézsúlyú világbajnoknak, Vlagyimir Klicskónak a visszatéréséért.

A svájci Blick most már arról számolt be, hogy ezt az összeget már megduplázta a DAZN, cserében három meccsen kellene ringbe állnia a legutóbb 2017. áprilisban bokszoló 43 éves klasszisnak.

  • Tyson Fury, Deontay Wilder, Anthony Joshua

Ők lennének azok, akiket kinéztek neki ezért a pénzért.

Nagyjából egy év alatt össze is lehetne hozni a három meccset, feltéve, ha Klicsko vállalja ezeket a feltételeket. 

"Személy szerint nagy örömmel megnézném, mire megy Wilderrel szemben. Biztosan fantasztikus összecsapás lenne. Vlagyimir döntésén múlik minden" - nyilatkozta a skysportsnak Tom Loeffler, aki korábban Klicsko promótere volt.

Wilder jelenleg a WBC világbajnoka, Joshuánál van a másik három nagy szervezet (IBF, WBA, WBO) öve. A veretlen Joshuának június elsejére van lekötött meccse New Yorkban Jarrell Millerrel.

Klicsko 64 győzelme mellett ötször kapott ki, Joshua verte meg két éve utoljára, az ukrán néhány hét múlva be is jelentette visszavonulását.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla